24.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μποντιρόγκα για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Έφτιαξε μια οικογένεια» – Μιζράχι: «Φίλος μου και ειλικρινής»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παρών στο υπερπολυτελές gala που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο πλαίσιο του ιστορικού τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος», έδωσε η θρυλική μορφή της ομάδας Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο εμβληματικός διοικητικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ Σιμόν Μιζράχι οι οποίοι μίλησαν για τον αείμνηστο ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Μετέφερε το πάθος και την αγάπη του σε όλους. Στους παίκτες, στους προπονητές και στην οικογένειά του»

Ντέγιαν Μποντιρόγκα: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έφερε όλους εμάς ξανά εδώ. Πέτυχε πολλά για το ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Μετέφερε το πάθος και την αγάπη του σε όλους. Στους παίκτες, στους προπονητές και στην οικογένειά του. Δημιούργησε μια οικογένεια για όλο το μπάσκετ.

Είναι αυτό που είπα, μετέφερε όλη αυτή την αγάπη και το πάθος στην οικογένειά του με την υποστήριξη του αδερφού του και της συζύγου του, της Δέσποινας. Φυσικά όλο αυτό το μετέφερε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εύχομαι να παραμείνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η περυσινή σεζόν ήταν εκπληκτική για την EuroLeague και ελπίζω και η νέα σεζόν να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα».

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας φίλος μου, ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος»

Σιμόν Μιζράχι: «Έχω πολλές αναμνήσεις από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όλες είναι πολύ καλές. Θυμάμαι τη νύχτα στο Μόναχο πριν από 25 χρόνια όταν η FIBA διασπάστηκε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος και εγώ, ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ήταν τα μοναδικά κλαμπ που παραμείναμε στη FIBA και μετά μπήκαν στη Euroleague.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας φίλος μου, ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος και το μπάσκετ για εκείνον ήταν προτεραιότητά του και το φρόντισε με πολύ ευγενικό τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι ο γιος του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει το ίδιο όνειρο, του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι τιμή για εμάς που ερχόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό