21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπλόκο στο Μπρέντφορντ για τη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπρέντφορντ και Λίβερπουλ πρόσφεραν στο κοινό τον συναρπαστικότερο μέχρι σήμερα αγώνα του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία, ο οποίος έληξε ισόπαλος 3-3 (27΄ Πίνοκ, 63΄ Γιάνελτ, 82΄ Βίσα – 31΄ Ζότα, 55΄ Σαλάχ, 67΄ Τζόουνς) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο «Brentford Community».

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Κώστα Τσιμίκα στον πάγκο, ανέτρεψαν το αρχικό προβάδισμα των «νεοφώτιστων» και προηγήθηκαν δύο φορές, ο Σαλάχ έκανε ρεκόρ φτάνοντας τα 100 γκολ με το σύλλογο.

Τίποτα απ΄ αυτά όμως δεν ήταν αρκετό και η Μπρέντφορντ απέσπασε με το αγωνιστικό θράσος της έναν πολύτιμο βαθμό, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο μετά το 1947! 

Με το βαθμό οι «κόκκινοι» απολαμβάνουν τη… μοναξιά της κορυφής μετά τις ήττες των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η απώλεια δύο βαθμών σαφέσταττ δεν τους αφήνει ικανοποιημένους, ενόψει και του δύσκολου αγώνα που έπεται.

Την προσεχή Τρίτη η Λίβερπουλ θα έχει δύσκολη αποστολή στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Κλοπ θα έχει σίγουρα πολλά να πει σε αμυντικούς και μέσους…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό