17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Μπλόκο» στην Τρίπολη για τον Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για να μείνει μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, «καπαρώνοντας» παράλληλα ένα εισιτήριο για το Conference League της προσεχούς περιόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρότι ότι οι παίκτες της βρήκαν δίχτυα δύο φορές, μόνο που το δεύτερο ήταν αυτογκόλ.

Στο 23΄ ο Τιλίκα βρήκε τον Ριέρα, αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα. Οι Αρκάδες έφταναν πιο εύκολα μπροστά στην αντίπαλη εστία – χαρακτηριστικό ότι κέρδισαν έξι (6) κόρνερ στο πρώτο ημίωρο, έναντι μόλις ενός (1) του Άρη.

Το 0-0, όμως, έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους, αφού και το φάουλ του Ματίγια (42’) δε βρήκε στόχο.

Πιο αποτελεσματικές οι ομάδες στο δεύτερο μέρος, αν και ο Ριέρα έχασε στο 56’ – έπειτα από λάθος του Ρόουζ – ευκαιρία ανάλογη με αυτή του πρώτου ημιχρόνου.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Άρης είχε εξίσου καλή στιγμή, αλλά ο Τσιφτσής είχε απάντηση στο διαγώνιο σουτ του Γκάμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, αφού δεν χρίστηκε σκόρερ, έγινε δημιουργός: στο 74’ με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Μαντσίνι που πλάσαρε τον Τσιφτσή για το 0-1.

Κι αφού ο Μάνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 80’, μίλησε ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου: από γύρισμα του Κώτσιρα, Ρόουζ και Μπαράλες έπεσαν για την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουέστα από τον Γάλλο αμυντικό των Θεσσαλονικέων.

Μάλιστα, στο 88’ ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, με διπλή προσπάθεια, είπε «όχι» στον Μπαράλες, διώχνοντας την μπάλα χιλιοστά προτού περάσει τη γραμμή του τέρματος, κρατώντας το 1-1 μέχρι το τέλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό