22.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπιμπίλας: Σχολιάζει την σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή και εξηγεί γιατί σταμάτησε να υποδύεται τον γκέι

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και είπε τα εξής:

«Με τον Μάρκο δουλέψαμε μαζί για πρώτη φορά στο «Ciao ΑΝΤ1» με παρουσιάστη τον Γιώργο Μαρίνο. ο Μάρκος τότε δεν ήταν καθόλου γνωστός και εγώ ήμουν αρκετά γνωστός… και κάναμε μαζί νούμερα. Είδα έναν άνθρωπο εκπληκτικό και ταλαντούχο. Μετά δουλέψαμε στο «Daddy Cool». Διαφωνήσαμε για τα εργασιακά, μετά τα βρήκαμε. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και ηθοποιός».

«Χτυπάνε» το ταλέντο του και τη σάτιρα που διοχετεύει ο Μάρκος. Ο καθένας που κάνει σάτιρα έχει δικαίωμα να την κάνει και ο κόσμος έχει δικαίωμα να την βλέπει ή όχι. Οι περισσότεροι που τον κατακρίνουν δεν έχουν πάει να τον δουν. Ο κύριος Σούρας ήταν υπερβολικός ( στα λεγόμενά του). Δεν χρειαζόταν να ανέβει πάνω στη σκηνή να πει για τα βιολογικά φύλα» τόνισε και παραδέχθηκε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ άβολα βλέποντας παράσταση του Μάρκου.

Επίσης έχω δει τις παραστάσεις του Λαζόπουλου με τους γκέι κομμωτές, εγώ έκανα τον εμβληματικό ρόλο στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Εγώ κάποια στιγμή διαισθάνθηκα ότι θα γίνω ο Παράβας του ’80 είπα ότι δεν θα ξανακάνω γκέι ρόλους, παρότι μου έδιναν πολλά χρήματα. Έπαιξα δραματικούς ρόλους και άλλους ρόλους, γιατί δεν ήθελα να χαρακτηριστώ ως ένας ηθοποιός που κάνει μόνο γκέι ρόλους».

Όσο για τον τρόπο που αντιδρά ο Μάρκος; «Έχει υπερβολή στον τρόπο που αντιδρά, τον έχει πνίξει το δίκιο του και στο τέλος θα το χάσει. Του τηλεφώνησα και είναι στεναχωρημένος…».

Και κατέληξε: «Εγώ δεν θέλω να λέω «Το Nemo» και ας με βρίσει η κάθε γκέι οργάνωση. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα. Τι είναι αυτό το ενδιάμεσο; Αυτό το «το» τι προσδιορίζει αντικείμενο;». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό