32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Με φώναξε και μιλήσαμε, δεν αισθάνθηκα αμηχανία»

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο πήρε αναβολή για τον Νοέμβριο και ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό για τη συνάντηση με τον ηθοποιό και τον διάλογο που είχαν.

Αρχικά ανέφερε: «Με όρισαν ως μάρτυρα, μέχρι να τελειώσει η δίκη δε θα κάνω καμία δήλωση. Είχαμε ξαναμιλήσει και στην προηγούμενη δίκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Από τότε ως τώρα δεν είχαμε ξαναμιλήσει και δεν θέλω εγώ, παρά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Εγώ ξέρω τι οφείλω στον Πέτρο, αλλά όταν ένας άνθρωπος κλονίζεται από πράγματα που ακούει, πρέπει να περιμένει τη δίκη. Δεν θα σας απαντήσω για το τι είπαμε. Άκουσαν λεπτομέρειες αυτής της τρίλεπτης συζήτησης; Δεν αισθάνθηκα δυσαρέσκεια από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη».

Τσιμτσιλή: «Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί, όταν ο Θέμης ήταν δικηγόρος του Φιλιππίδη;»

Και τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν ήμασταν μόνο φίλοι με τον Πέτρο. Μου έχει σταθεί σε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όπως του έχω σταθεί κι εγώ. Όταν έχεις φίλο σου κάποιον, θα τον έχεις μέσα στην καρδιά σου για πάντα φίλο. Όταν θα είσαι στο δικαστήριο θα πεις την αλήθεια. Η φιλία δεν είναι πάνω από την αλήθεια. Η φιλία είναι φιλία και η αλήθεια που έχεις μάθει, είναι αλήθεια».

Και αποκάλυψε: «Με φώναξε ο Πέτρος και μιλήσαμε. Ήταν πλάι μου. Δεν αισθάνθηκα αμηχανία. Τον τελευταίο καιρό έχω εισπράξει αχαριστία. Έχω γίνει τόσο ψύχραιμος και υπομονετικός. Δεν ήταν κουβέντα παραπόνων από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αυτά, δεν θα πω άλλα. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι υπήρχε πάγος ανάμεσά μας. Ένας έντιμος ειλικρινής μάρτυρας δεν αλλάζει στάση».

Λιάγκας: «Η Ελπίδα Νίνου κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε & λέγανε…»

Έσπασε τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση»

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο για τη δίκη του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό