32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Μπιλ Γκέιτς: Θα αφηγηθεί τα πρώτα χρόνια της ζωής του στα απομνημονεύματά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ζωή του Μπιλ Γκέιτς βρίσκεται στο επίκεντρο από τη στιγμή που -μαζί με τον φίλο του, Πολ Άλεν- εφηύραν το λογισμικό της Microsoft. Πλέον, ήρθε η ώρα το κοινό να γνωρίσει ποιος ήταν ο Μπιλ Γκέιτς και στα παιδικά του χρόνια. 

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, θα αφηγηθεί την ιστορία των πρώτων χρόνων της ζωής του σε απομνημονεύματα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο. Το βιβλίο με τίτλο «Source Code: My Beginnings» θα καλύπτει τα πρώτα χρόνια του επιχειρηματία, συνιδρυτή μιας από τις πιο επιτυχημένες τεχνολογικές εταιρείες όλων των εποχών, της Microsoft από την παιδική του ηλικία στο Σιάτλ μέχρι την εποχή του στο πανεπιστήμιο.

Ο Μπιλ Γκέιτς εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Χάρβαρντ σε ηλικία 20 ετών το 1975, λίγο προτού ο ίδιος και ο φίλος του Πολ Άλεν γράψουν το πρόγραμμα λογισμικού που έγινε η Microsoft.

«Βρίσκομαι στο φως της δημοσιότητας από τα 20 μου, αλλά μεγάλο μέρος της ζωής μου, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν είναι γνωστά», έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς σε ανάρτηση στο ιστολόγιό του GatesNotes. «Με την πάροδο των ετών, με ρωτούσαν συχνά για τα παιδικά χρόνια, τον χρόνο μου στο Χάρβαρντ και τη συνίδρυση της εταιρείας. Αυτές οι ερωτήσεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για την πορεία μου και τους παράγοντες που την επηρέασαν».

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο δύσκολες πτυχές της ζωής του, όπως το αίσθημα του παρείσακτου στο σχολείο, τις συγκρούσεις που είχε με τους γονείς του ως επαναστάτης έφηβος, τη δυσκολία με την ξαφνική απώλεια κοντινού προσώπου και τον κίνδυνο να εκδιωχθεί από το κολέγιο. «Και καλύπτω τις προκλήσεις της εγκατάλειψης του σχολείου για να στοιχηματίσω σε έναν κλάδο που δεν υπήρχε ακόμα», σημειώνει.

«Θα βρείτε επίσης τις ιστορίες πολλών ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα, με ώθησαν να αναπτυχθώ και με βοήθησαν να μετατρέψω τις ιδιορρυθμίες μου σε δυνάμεις», πρόσθεσε.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025 από τον Knopf Doubleday Publishing Group περιγράφεται «μια αποκαλυπτική αυτοπροσωπογραφία ενός από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό