27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπερικόπουλος: «Μπήκε στο σπίτι για την κηδεία του πατέρα μας & παρενόχλησε την αδελφή μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα αργά και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι νευρικός ενώ αποκάλυψε ότι η αδελφή του έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αρχικά είπε: «Ο πατέρας μου ήθελε να έχω ένα σταθερό εισόδημα. Τους είχα παραπλανήσει λίγο γιατί τους είπα ότι θέλω να δώσω για την Παιδαγωγική Ακαδημία. Μέσα στα βιβλία της Φυσικής και της Χημείας είχα θεατρικά. Έδωσα κρυφά στη δραματική σχολή και τους το ανακοίνωσα.

Είχαμε ένα μικρό δράμα γιατί κυρίως ο πατέρας ήθελε να έχω μια σταθερή δουλειά. Μου ήρθε το χαρτί από τον Στρατό, πήγα πρώτα Στρατό και κάναμε μια ανταλλαγή με τον πατέρα μου.

Η διευθύντρια της σχολής με συμβούλεψε πρώτα να τελειώσω το στρατιωτικό και μετά να ανοίξω την πόρτα της υποκριτικής».

Σε άλλο σημείο είπε: «Δεν είμαι τόσο ήρεμος όσο φαίνομαι. Υστερία δεν έχω, είμαι αρκετά νευρικός. Ο θυμός μου τις περισσότερες φορές φαίνεται όταν οδηγώ. Δυσκολευόμαστε να ζήσουμε κανονικά και το βλέπουμε όταν οδηγούμε. Είμαστε ο καθένας στον κόσμο του όταν οδηγούμε. Βρίζω πάρα πολύ, είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Δεν βρίζω τους ανθρώπους, στον αέρα. Εκτός αν είναι μια πολύ ειδική περίπτωση, ανθρώπου που είναι γαϊδούρι. Χάνω την ψυχραιμία μου και είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος εκτόνωσης.

Ως συνοδηγός κεντρίζω τον ταξιτζή και απολαμβάνω να τον βλέπω να φορτίζει.

Είμαι ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω τίποτα, είμαι πολύ ανοιχτός απλά κρατάω κάποια πράγματα για μένα, όχι μυστικά, πράγματα που δεν θέλω να μοιραστώ.

Δεν νιώθω υποχρεωμένος να μοιράζομαι πράγματα για την προσωπική μου ζωή».

Και σε άλλο σημείο είπε στην Αθηναίδα Νέγκα: «Είχα την τύχη από πολύ νέος να με δούνε, να με γνωρίσουν, δεν έδωσα πάρα πολλές ακροάσεις για να με πάρουν, το ένα έφερε το άλλο. Επίσης βρισκόμουν πάντα σε πολύ προστατευμένο περιβάλλον. Διαφωνίες είχαμε αλλά να φτάσουμε στα άκρα ποτέ. Έχω επίσης ένα αλάνθαστο ένστικτο που με έχει προειδοποιήσει πολλές φορές και λέω όχι και να προλαβαίνω καταστάσεις».

Όσον αφορά το Metoo και τις αλλαγές που έχει φέρει είπε:

«Αυτό που συμβαίνει και με κάνει να είμαι λίγο πιο προσεκτικός έχει να κάνει με τη συναναστροφή με κάποιους ανθρώπους ειδικά τώρα που διδάσκω. Εγώ είμαι πολύ διαχυτικός με τους ανθρώπους και τώρα προειδοποιώ ότι θα πιάσω πχ το χέρι. Δεν με έχουν παρενοχλήσει ποτέ. Έχει τύχει όμως σε δικούς μου ανθρώπους να συμβεί. Συνέβη κάτι στην αδερφή μου από πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Ήταν μεγάλη, 30 χρονών, όχι παιδί. Μου το είπε και το πρώτο πράγμα που είπα είναι “μήπως έκανες λάθος;”. Και βέβαια την πίστεψα, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε το ποιόν αυτού του ανθρώπου. Ήταν παπάς, μπήκε στο σπίτι μας για την κηδεία του πατέρα μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό