28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Μπεν Μπεντίλ στο flash.gr: «Ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει σπουδαίος προπονητής»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια για να παρακολουθήσει το Περιστέρι να διατηρεί τα σκήπτρα της 3ης κορυφαίας ομάδα της Ελλάδος, ο Μπεν Μπεντίλ θυμήθηκε… τα παλιά.

Ο άλλοτε φόργουορντ της ομάδα των Δυτικών προαστίων αλλά και του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στο «Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου» και έκανε δηλώσεις στο flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο, δίνοντας μεταξύ άλλων την εντύπωση του για τον ανερχόμενο προπονητή και άλλοτε αντίπαλό του στα παρκέ, Βασίλη Σπανούλη.

Ήρθες σε ένα γνώριμο περιβάλλον και είδες μερικά γνώριμα πρόσωπα. Ποιες οι εντυπώσεις σου από τη φετινή ομάδα του Περιστερίου;«Απίστευτες, πραγματικά απίστευτες. Πιστεύω πως δημιούργησαν μια πραγματικά καλή ομάδα, ένα σπουδαίο γκρουπ παιχτών. Ο Σπανούλης είναι εκπληκτικός. Τον είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τώρα τον βλέπω να προπονεί, είναι πραγματικά απίστευτο… Το Περιστέρι είναι «σπίτι» για εμένα. Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα προσπαθώ να ηρεμώ και να έρχομαι να υποστηρίζω την ομάδα όταν έχει εντός έδρας παιχνίδι. Επομένως ήταν σπουδαίο να τους βλέπω να παίζουν, υπέροχο συναίσθημα».

«Ο Σπανούλης πρόκειται να γίνει ένα εκπληκτικός προπονητής»

«Έχεις ζήσει μερικές φορές στιγμές ατμόσφαιρας στις κερκίδες, ειδικά παίζοντας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR. Στο ματς του Περιστερίου είδες ακόμα μια όπου το κοινό ώθησε την ομάδα. Τι έχεις να λες για τέτοιου είδους ατμόσφαιρες;«Απίστευτες πραγματικά… Οι φίλαθλοι είναι πραγματικά παθιασμένη με την ομάδα, έχω ένα ζεστό παρελθόν εδώ, είτε με τον Παναθηναϊκό είτε με το Περιστέρι. Όταν βγαίνεις στο παρκέ και βλέπεις αυτές τις συνθήκες είναι κάτι το σπουδαίο, είναι κάτι που δεν μπορείς να ξεχάσεις».

Έχοντας παρακολουθήσει το Περιστέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα μέσω της οποίας ο Βασίλης Σπανούλης κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής;«Ο Σπανούλης πρόκειται να γίνει ένα εκπληκτικός προπονητής, το πιστεύω. Παρακολούθησα την ομάδα όλη τη σεζόν, έφτασαν μέχρι το Final Four του Basketball Champions League, εκεί όπου άξιζαν να φτάσουν και ανήκαν. Ο ίδιος θα γίνει σπουδαίος και από τη στιγμή που θα έχει επίσης σπουδαίους παίκτες να τον περιβάλλουν, θα έχει όλα τα φόντα να καταφέρει σπουδαία πράγματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό