35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μπεν Άφλεκ: Ανησυχία ότι πίνει ξανά εξαιτίας του επικείμενου διαζυγίου με τη JLo

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ο Μπεν Άφλεκ έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος και οι φίλοι του ήδη έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι ξανακύλησε στο ποτό, εξαιτίας της επικείμενης διάλυσης του γάμου του με τη Τζένιφερ Λόπεζ. 

Υπάρχουν έντονοι φόβοι για τη νηφαλιότητα του χολιγουντιανού σταρ, ενώ ήδη κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει ξεκινήσει να πίνει ξανά. Κοντινοί του άνθρωποι λένε ότι ο Μπεν Άφλεκ (που έχει δώσει πολύχρονη μάχη με τον εθισμό του στον τζόγο και στο αλκοόλ) υποφέρει από κατάθλιψη, καθώς ο πολυσυζητημένος γάμος του με την JLo καταρρέει.  

«Ακούω ότι πίνει. Είναι γεμάτος δαίμονες, ένα πραγματικά προβληματικό άτομο», δηλώνει στη Daily Mail ένας φίλος του 51χρονου ηθοποιού, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Έχω δει πώς γυαλίζουν τα μάτια του και όλοι όσοι νοιάζονται γι’ αυτόν ανησυχούν πραγματικά».

Την ίδια ώρα, οι εκπρόσωποι του Μπεν Άφλεκ δεν απαντούν στα συγκεκριμένα σχόλια, ενώ οι φουντώνουν και οι φήμες που θέλουν τη μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ, να συμβουλεύει την κόρη της να μείνει μακριά του.

Η Guadalupe Rodriguez, αν και αρχικά ήταν υπέρ της αναζωπύρωσης του ειδυλλίου των «Bennifer», πλέον θεωρεί κακή ιδέα να συνεχιστεί αυτός ο γάμος. Υπέρ του χωρισμού τάσσεται ξεκάθαρα και ο μάνατζερ της 54χρονης τραγουδίστριας, Benny Medina.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν το βράδυ της Κυριακής (09/06) στην έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, με τα 12 υπνοδωμάτια και τα 24 μπάνια που μοιράζονταν. Πέρασαν τέσσερις ώρες στο σπίτι -το οποίο φέρεται να είναι πλέον προς πώληση.

Την ώρα που ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να το έχει ρίξει στο ποτό προκειμένου να αντιμετωπίσει το διαζύγιο που έρχεται, η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να είναι διατεθειμένη να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, μέσω της θεραπείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό