22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπενζεμά: Η φαντασμαγορική παρουσίαση του κατόχου της Χρυσής Μπάλας μπροστά σε 60.000 θεατές ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα θεαματικό «show» η Αλ Ιτιχάντ παρουσίασε τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σήκωσε μπροστά σε 60.000 θεατές την Χρυσή Μπάλα.

Παντζουρλισμός για τον Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος σέντερ φορ φόρεσε για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ με το Νο. 9 και παρουσίαστηκε μπροστά σε 60.000 θεατές, οπού γέμισαν το γήπεδο για να αποθεώσουν τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας ετοίμασαν μια φανταστική τελετή με φωτιές, πυροτεχνήματα και φωτορυθμικά για να παρουσιάσουν την ιστορική του μεταγραφή, με τον εντυπωσιασμένο Γάλλο να απαθανατίζει τις στιγμές με το κινητό του. Ο Μπενζεμά είχε φέρει μαζί του και την Χρυσή Μπάλα την οποία σήκωσε στο ουρανό του Ριάντ και σήκωσε στο… πόδι το «King Abdullah»

Plus, the moment KB9 shows his Ballon d’Or to the crowd… 🌟✨ pic.twitter.com/PLrzII5Msq

— EuroFoot (@eurofootcom) June 8, 2023

Ο Μπενζεμά πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστηκε τους οπαδούς που τον αποθέωσαν. Ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε «χρυσό» τριετές συμβόλαιο με απολαβές της τάξης των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Η παρουσίαση του 35χρονου σούπερ σταρ συνδυάστηκε με… φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Super Cup Σαουδικής Αραβίας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό