24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπελέρης στο Action24 μετά την αποφυλάκισή του: Σκευωρία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Ράμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανακουφισμένος και χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι μαζί με την οικογένειά του δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24 έπειτα από την αποφυλάκισή του. 

«Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην πιστεύει πλέον πως όλο αυτό ήταν μία σκευωρία που είχε ως στόχο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του πρωθυπουργού της Αλβανίας» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Action 24 τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει τον αγώνα με την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε επίσης πως δεν περιμένει αλλαγή στάσης από τον Έντι Ράμα ως προς τη συμπεριφορά του απέναντι στην Ελληνική μειονότητα, τονίζοντας πως από τη θέση του θα συμβάλει στα ζητήματα που αφορούν τόσο το ελληνικό στοιχείο όσο και το κράτος δικαίου στη γειτονική χώρα.  «Να ξέρει όλη η Ελληνική μειονότητα και όλοι οι Χειμαριώτες πως δεν είναι μόνοι τους» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Ο Φρέντι Μπελέρης παρέμεινε στις αλβανικές φυλακές για 16 μήνες και σήμερα (2/9) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να διατηρεί τηλεφωνική επαφή με το αστυνομικό τμήμα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό