35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Το εξωφρενικό ποσό που θα πληρώσει στο Ντε Γιονγκ και ο λόγος που δεν θέλει να ανανεώσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα χρήματα που έχει λαμβάνειν τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα φτάνουν τα 44 εκατ. ευρώ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ βρίσκεται στο κέντρο των συζητήσεων της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Ο Ολλανδός κεντρικός μέσος έχει ένα δυσβάστακτο συμβόλαιο με τους Καταλανούς, οι οποίοι οφείλουν να του δώσουν για τα επόμενα δύο χρόνια το εξωφρενικό ποσό των 44 εκατ. ευρώ (πρόκειται για μικτά, άρα δεν θα πάνε όλα στον παίκτη) σύμφωνα με την «Marca».

Οι «Μπλαουγκράνα» έχουν ήδη κάνει μία πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή για τρία χρόνια, η οποία βέβαια δεν προβλέπει αύξηση των αποδοχών του, αφού αυτές είναι ήδη πολύ υψηλές. Μάλιστα αυτές οι τρεις σεζόν θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο και άρα εκείνο θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο Ντε Γιονγκ δεν έχει απαντήσει ακόμη, δεν βιάζεται και δεν έχει λόγο να το κάνει, αφού θέλει να δει και τις ομάδες που θα ενδιαφερθούν για κείνον το καλοκαίρι. Μάλιστα, φαίνεται να προτιμάει να μην ανανεώσει, αφού έτσι θα είναι δύσκολο να πωληθεί σε άλλη ομάδα μιας και θα αυξηθεί η τιμή του, συν ότι έχει ήδη να πάρει αρκετά χρήματα, κι αν υπογράψει το νέο συμβόλαιο δεν θα ανέβουν οι αποδοχές του.

Ακόμη, αν δεν επεκτείνει την συνεργασία του και να μην καταφέρει να πουληθεί φέτος, θα έχει την ευκαιρία του χρόνου να πιέσει την Μπαρτσελόνα ακόμη παραπάνω, αφού θα είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό