19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με Τσάβι, απομένει η διαπραγμάτευση με Αλ Σαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπαρτσελόνα και Τσάβι έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συμφωνίας τους και πλέον απομένει η αποδέσμευσή του από την Αλ Σαντ.

Μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, το βράδυ της Τετάρτης (27/10) μετά τη ήττα της ομάδας από την Βαγιεκάνο με 1-0, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει βάλει μπρος το σχέδιό της για τον Τσάβι.

Μπορεί στο τραπέζι των «μπλαουγκράνα» να έπεσε και το όνομα του ομοσπονδιακού προπονητή του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες των Καταλανών κατέληξαν στο 41χρονο Ισπανό τεχνικό, ο οποίος παραμένει στην Αλ Σαντ στο Κατάρ και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», ύστερα από την απόλυση του Κούμαν, ο Τζουάν Λαπόρτα επικοινώνησε ο ίδιος με τον Τσάβι και μέσα σε λίγο λεπτά συμφώνησαν για την έναρξη της συνεργασίας τους. Πλέον αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσής του από την Αλ Σαντ.

Κάπου εδώ βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσάβι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 1 εκατομμυρίου ευρώ από τον σύλλογο του Κατάρ, χωρίς ωστόσο αυτό να δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα στην αποχώρηση του. Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα, θέλει να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα (28/10) τον θρύλο των «μπλαουγκράνα», ωστόσο ο Τσάβι θα είναι σε θέση να αναλάβει τα ηνία του αγώνα με την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές.

Οπως και να ‘χει πάντως είναι θέμα χρόνου, προκειμένου η Μπαρτσελόνα να ανακοινώσει τον Ισπανό προπονητή ο οποίος θα έχει στο επιτελείο του τον αδερφό του, Όσκαρ και τον Ιβάν Τόρες.

#FCB 🔵🔴

💥 ÚLTIMA HORA: Xavi Hernández y FC Barcelona han llegado ya a un acuerdo para que el egarense sea el próximo técnico del primer equipohttps://t.co/SCMrZOTO8b

— Diario SPORT (@sport) October 28, 2021

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό