35.9 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές ρίχνουν ματιές στον Πίτερς, σύμφωνα με το Sportando

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
05.07.2024 | 11:56

Ο Άλεκ Πίτερς
EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportando, η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές ενδιαφέρονται για τον Άλεκ Πίτερς (29 χρονών, 2.03 μέτρα).

Η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές ενδιαφέρονται για τον Άλεκ Πίτερς (29 χρονων, 2.03 μέτρα). Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Sportando, αναφέροντας ότι οι δύο ομάδες ρίχνουν ματιές προς την πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ.

Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρόλευκους” για την ακρίβεια να το επεκτείνουν πρόωρα τον περασμένο Φλεβάρη μέχρι το 2026. Με τον Σάσα Βεζένκοβ ωστόσο να προβάρει τα ερυθρόλευκα και μάλιστα με ένα μυθικό συμβόλαιο, παρατηρείται μία… πολυκοσμία στην γραμμή των ψηλών της ομάδας του Πειραιά, αφού υπάρχουν ακόμα ο Φιλίπ Πετρούσεβ, ο Μουσταφά Φαλ, ο Νικόλα Μιλουτίνοβ και ο Μόουζες Ράιτ.

Το γεγονός αυτό ενδέχεται να έχει ανοίξει την όρεξη της Μπαρτσελόνα και της Αναντολού Εφές, αφού αμφότερες ψάχνουν στην αγορά για έναν πάουερ φόργουορντ.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή η Μονακό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό