25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Θέλει να θωρακίσει την άμυνα με μεγάλα ιταλικά deals – Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Μίραλεμ Πιάνιτς που φέρονται ως βασικοί υποψήφιοι για να ενισχύσουν τους μπλαουγκράνα από τη μέση και μπροστά και να κάνουν τον Λιονέλ Μέσι να μην αισθάνεται μονάχος στη γραμμή κρούσης, οι μπλαουγκράνα φαίνεται πως επιθυμούν να δυναμώσουν αναλόγως και την οπισθοφυλακή τους.

Όσον αφορά για την αγορά που θα κοιτάξουν, αυτή θα είναι ξανά ιταλική, με τις Γιουβέντους και Ίντερ να έχουν εκ νέου την τιμητική τους. Και αυτό γιατί όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo” στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (13/5), η “Μπάρσα” έχει στο στόχαστρό της τον Ματάις Ντε Λιχτ και τον Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ο πρώτος ανήκει από το καλοκαίρι του 2019 στην Γιουβέντους, η οποία κέρδισε την άτυπη κούρσα έναντι της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του από τον Άγιαξ ενώ ο δεύτερος βρίσκεται από καιρό στο στόχαστρο, την ίδια ώρα όμως που τον εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές αλλά το σίγουρο είναι πως οι Παρατίτσι και Μαρότα δεν θα αφήσουν τους Ντε Λιχτ και Σκρίνιαρ να φύγουν τόσο εύκολα”, αναφέρει το ιταλικό μέσο για να καταδείξει το βαθμό δυσκολίας που έχουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Την ίδια ώρα, το συγκεκριμένο μέσο υπογραμμίζει πως ενδιαφέρουν την “Μπάρσα” και οι Ντανιέλε Ρουγκάνι και Ματία Ντε Σίλιο, με τον Ιταλό σέντερ μπακ να βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Γιουβέντους εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους και τον δεξιό μπακ να βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνηση του στην Παρί τον περασμένο Ιανουάριο.

Όσο για τους παίκτες που πιθανόν να χρησιμοποιήσει η Μπαρτσελόνα για να προσελκύσει τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Καμπιονάτο να αποχωριστούν κάποια από τα προαναφερθέντα αστέρια τους, αυτοί σύμφωνα με την “Mundo Deportivo” είναι οι: Ουμτιτί, Σεμέδο, Τοντιμπό, Ράκιτιτς και Βιδάλ.

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει Φόιτ για το κέντρο της άμυνας

Μπαρτσελόνα: 60 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες στην Ίντερ για Λαουτάρο

Πίρλο: “Ο Τονάλι είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από εμένα”
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό