25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Η εταιρία παραγωγής κάνναβης του Μάικ Τάισον στο κόλπο για την ονομασία του «Καμπ Νου» | La Liga & Barcelona

Ειδήσεις Ελλάδα

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μάικ Τάισον έχει δημιουργήσει ένα ράντσο 40 στρεμμάτων που του αποφέρει μηνιαίως κέρδη πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια.

Η εταιρία «Ράντσο Τάισον» λοιπόν αναμένεται να κάνει μια πολύ δυναμική κίνηση μιας και φέρεται ο διάσημος παλαίμαχος πυγμάχος να θέλει να μπει στην ονομασία του «Καμπ Νόου». 

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ράντσο Τάισον» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αγοράς των δικαιωμάτων για την ονομασία του θρυλικού γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τα δικαιώματα του Καμπ Νου για την επόμενη σεζόν, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την καταπολέμηση του Co-19.

Και φυσικά, αυτή η ανακοίνωση αναμένεται να φέρει εταιρίες κολοσσούς στο κατώφλι των Καταλανών κι ο Τάισον δεν θα… παίξει μόνος του μπάλα.

«Είναι ένα σπουδαία γήπεδο, είναι κάτι που ψάχναμε συγκεκριμένα προσθέσουμε στην εταιρία μας και φαντάζει σαν μια καταπληκτική ιδέα.

Η εταιρία μου είναι μια εταιρία κάνναβης κι η Ισπανική έχει μια μακρά παράδοση στην Ευρωπαϊκή Ενωση ως ηγέτης στο δρόμο για τη νομιμοποίησή της», είπε ο Αλκι Ντέιβιντ, ο άνθρωπος ο οποίος εσφαλμένα αναφέρθηκε ως συνέταιρος του Τάισον. Ο Ντέιβιντ έχει κι αυτός εταιρίας παραγωγής κάνναβης ονόματι Swissx, η οποία εδρεύει στο Γκστάαντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό