23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Επενδυτές συνεισφέρουν οικονομικά για τη μεταγραφή Χάαλαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

H Μπαρτσελόνα ψάχνει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ και δεν είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθεια

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε έχει ξεκαθαρίσει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Πράγματι η «Μπάρτσα» μόνη της δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια τόσο ακριβή μεταγραφή, όμως με τη συνεισφορά επενδυτών τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Από την πλευρά της, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κοστολογεί το επιθετικό της «υπερόπλο» με 75 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει η «Sport» η Μπαρτσελόνα έχει ακρετές προτάσεις από επενδυστικά funds, τα οποία προτίθενται να συνεισφέρουν οικονομικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η «Μπάρτσα» έχει μερικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού για την υπογραφή του Nορβηγού «killer», όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα έχει εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα οι δυο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο της μεγάλης μεταγραφής.

Ακόμα ένα αβαντάζ της Μπαρτσελόνα είναι πως στο «Καμπ Νόου» ο 21χρονος φορ θα είναι ο σταρ της ομάδας, ενώ στα άλλα κλαμπ θα μοιράζεται τα αποδυτήρια με αρκετά σπουδαία ονόματα. Δεδομένο το οποίο ενδέχεται να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό