22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτσελόνα… από τα παλιά, νίκησε 4-1 την Τζιρόνα και έκανε το 5/5 στην La Liga []

Ειδήσεις Ελλάδα

Με υποδειγματικό τρόπο η Μπαρτσελόνα «διέσυρε» την Τζιρόνα με το επιβλητικό 4-1 για την 5η αγωνιστική της La Liga. Ο Γιαμάλ με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (30′, 37′) μαζί με τους Ντάνι Όλμο (47′) και Πέδρι (64′) βρήκαν τα τέρματα για τους «μπλαουγκράνα», ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Στουάνι (80′). Η ομάδα του Χάνσι Φλικ, έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Φεράν Τόρες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα (86′).

Ο Γιαμάλ φώναξε «παρών» στο πρώτο ημίχρονο

Η Μπαρτσελόνα, μέσα σε εφτά λεπτά, βρήκε δύο γκολ με τον Λαμίν Γιαμάλ. Στο 30ο λεπτό, ο Ισπανός με ένα φανταστικό πλασέ, «εκτέλεσε» τον Γκαζανίγκα για το 1-0, ενώ μετά από λίγα λεπτά, διπλασίασε τα τέρματά του για το 2-0 (37′). 

Δεν κατέβασε τις… μηχανές και πέτυχε και άλλα γκολ η Μπάρτσα

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ, συνέχισε να κυριαρχεί απέναντι στην Τζιρόνα και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Όλμο τριπλασίασε τα τέρματα της Μπάρτσα (47′), ενώ αργότερα, ο Πέδρι κατάφερε να διαμορφώσει το 4-0 μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Κασάδο (64′). Το τελικό 4-1 το πέτυχε ο Στουάνι στο 80ο λεπτό, μετά από πάσα-ακριβείας του Πόρτου.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Γκουτιέρεθ, Μπλιντ, Λόπεθ, Φρανθές, Μαρτίν, Σολίς, Τσιγκάνκοφ (69′ Φαν Ντε Μπεκ), Τανζόυμα (55′ Πόρτου), Χιλ (55′ Ασπρίγια), Ρουίθ (69΄ Στουάνι).Μπαρτσελόνα (Χάνσι Φλικ): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί (61′ Φορτ), Μαρτίνεθ, Μπαλντέ, Όλμο (61′ Γκαρθία), Πέδρι (69′ Βίκτορ), Κασάδο, Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι (69′ Τόρες).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό