29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Τεράστια τιμή που θα είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού στα 100 χρόνια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του. Ο πολύπειρος προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι οι Πειραιώτες έχουν μόνιμη θέση στα Final Four της Euroleague τα τελευταία χρόνια και κερδίζουν τίτλους στην Ελλάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μπαρτζώκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα είναι κάτοικος Πειραιά για άλλα δύο χρόνια. Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του πολύπειρου coach και ξέρουν ότι έχουν στην ομάδα τους έναν άνθρωπο που την υποστηρίζει από μικρός.

Ο coach Μπαρτζώκας έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ανανέωση και εξέφρασε τη χαρά του που θα βρίσκεται στον σύλλογο τη χρονιά που συμπληρώνει η ομάδα 100 χρόνια ζωής.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κυρίους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας. Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό