15.2 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Θα ετοιμαστούμε στη μια μέρα που θα έχουμε για τον Παναθηναϊκό» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τη νίκη της ομάδας του στην Καρδίτσα, την επιστροφή φυσικά του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και τη συνέχεια των Πειραιωτών με τα διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ομάδα του Πειραιά, μέσα στην εβδομάδα υπάρχουν τα ματς με Μπάγερν Μονάχου, εκτός έδρας για την Euroleague και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για τη νίκη της ομάδας του στην Καρδίτσα και την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός μας. Το πρώτο πεντάλεπτο του 3ου δεκαλέπτου ήταν αποκαρδιωτικό, σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Μπήκαμε σε αδόκιμα σχήματα, αλλά η προσέγγιση πρέπει να είναι ίδια, πρώτα – πρώτα για τον κόσμο. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο συγκεντρωμένοι για 40’».

Για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Ήταν σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοφ. Μας έλειψε, σε συνδυασμό και με την απουσία του Φαλ πιεστήκαμε αρκετά».

Για το ντέρμπι της GBL με τον Παναθηναϊκό: «Παίξαμε και πιο νωρίς στο Super Cup. Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πριν από αυτό έχουμε το ματς στο Μόναχο. Θα ετοιμαστούμε στην μια μέρα που θα έχουμε για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή προέχει το ματς της Euroleague».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό