35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Θα επανέλθουμε για το παιχνίδι της Παρασκεύης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε φτάσει τη διαφορά του κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR σε διψήφιο αριθμό, όμως οι «πράσινοι» κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή στο ΣΕΦ (88-85), με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/05, 21:15).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε προηγηθεί με 2-0 στη σειρά, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλετεί το πλεονέκτημά της, με αποτέλεσμα να έχει το πάνω χέρι τώρα το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, μιας και το τελευταίο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας προπονητής, έκανε το δικό του σχόλιο με τη λήξη του αγώνα και στάθηκε στα πολλά χαμένα σουτ, ενώ τόνισε ότι θα επανέλθει η ομάδα του για το game 5.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

«Προφανώς η άμυνά μας, προφανώς είχαμε μεγάλη πίεση να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό αποτυπώθηκε σε τόσα χαμένα σουτ ανοικτά, σε τόσες χαμένες βολές. Οκ, θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άνθρωποι εδώ (σσ. εκείνοι την ώρα περνούσαν οι παίκτες και τα τεχνικά τιμ από μπροστά εν μέσω φασαρίας). Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα αμυντικά, αλλά θα επανέλθουμε για το παιχνίδι της Παρασκευής. Οι συνθήκες της ζέστης ήταν και για τις δύο ομάδες δύσκολες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό