26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Μπαρτζώκας για Κάνααν: «Παραπονέθηκε για τον χρόνο του, ακόμα και στο “αντίο”»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το «παρών» στο σεμινάριο προπονητών της Euroleague, το οποίο έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Παραχωρώντας δηλώσεις, στάθηκε και στον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί τον Ερυθρό Αστέρα, στην Σερβία.

Ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αποκάλυψε πως ο άλλοτε γκαρντ του δεν ήταν ικανοποιημένος με τον χρόνο που λάμβανε από εκείνον. Μάλιστα, ο «Coach B» ανέφερε πως ο Κάνααν διασταύρωσε το εν λόγω ζήτημα και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε στα social media: «Αγαπητέ Ολυμπιακέ, αυτές οι δύο τελευταίες σεζόν δεν ήταν τίποτα άλλο παρά εκπληκτικές, Back to Back Final 4s. Όλα τα Κύπελλα Ελλάδας τον πρώτο χρόνο, αλλά και τον δεύτερο, εκτός από ένα! Δεν πέτυχα τον τελικό στόχο που ήθελα να πετύχω με έναν σπουδαίο οργανισμό, αλλά σίγουρα είχα τις ευκαιρίες και μόνο αυτό θα μπορούσα να ζητήσω! Έχω χτίσει πολλές σχέσεις και φίλους που δεν θα ξεχνούσα ποτέ! Προς τα αδέρφια μου, όλοι ξέρετε τι ήταν και πάντα ήταν κλειδωμένο από την αρχή (σ.σ. εννοεί την σχέση τους και την πορεία τους)! Παλέψαμε, παλέψαμε και περάσαμε στιγμές όπου κανείς δεν πίστευε παρά μόνο εμείς! Αυτός ο δεσμός είναι αιώνιος. Ξεκινάμε. Προς την πόλη του Πειραιά και την Θύρα 7, εκτιμώ πραγματικά την αγάπη από καρδιάς!

Στην αρχή ξέρω ότι έπρεπε να κερδίσω μερικούς από εσάς αλλά αν ξέρετε κάτι για μένα τώρα, είναι το εξής: Προκαλέστε με, εκνευρίστε με και ποτέ δεν θα τα παρατήσω! Τώρα παιδιά ξέρετε την καρδιά μου και ξέρετε ότι την έδωσα όταν μπορούσα (και όταν μου το επέτρεψαν). Εσείς παιδιά θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Με όλη την αγάπη και τον σεβασμό μου, δεν είναι αντίο, αλλά είναι “Τα λέμε παιδιά αργότερα”! – Sip (σ.σ. το ψευδώνυμό του)».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Αϊζάια Κάνααν:

«Ένας από τους παίκτες μου που έφυγε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα μας έκανε ανακοίνωση στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είπε ‘είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν. Αυτό είπε.

Στην ανακοίνωση όταν έφυγε τόνισε ότι “έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν”. Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του. Ακόμη και στην ανακοίνωση ότι έφευγε και ότι ήταν ευγνώμων για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Μπορούμε να βρούμε χίλια παραδείγματα, για το πώς είναι το μπάσκετ και το πώς πηγαίνει το μπάσκετ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό