24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαμπάς για… δεύτερη φορά ο Γιώργος Σαμαράς – Σε ποιον μήνα είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους. Η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αυτό φάνηκε από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στην πλατφόρμα του Instagram, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, βιώνει το ζευγάρι. Η κόρη τους, Ιωάννα, φαίνεται να περιμένει με… ανυπομονησία το αδερφάκι της, καθώς μέσα σε όλες τις φωτογραφίες, υπάρχει μία που αγκαλιάζει την μαμά της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό, Κωνσταντίνα Κομμάτα, από το 2017. Στις 19 Μαΐου 2021, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. «Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα σκέφτομαι ακόμα ένα παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί αν και μαθαίνω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η σύζυγος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πριν λίγο καιρό, η Ιωάννα έκλεισε τα 3 έτη της. «19.5. Εχθές για εμάς ήταν η πιο σημαντική μέρα του χρόνου!! Έγινες 3 .. Τα πιο γεμάτα .. τα πιο όμορφα .. τα πιο ουσιαστικά χρόνια της ζωής μου!! Σ’ αγαπάμε Ιωάννα μου… απέραντα, παντοτινά και ατελείωτα!! Η μεγαλύτερη περηφάνεια μου είναι να λέω ότι είσαι κόρη μου!!», έγραψε η Κωνσταντίνα Κομμάτα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο μήνας στον οποίο βρίσκεται ακριβώς η ηθοποιός δεν είναι γνωστός, αλλά λέγεται πως πριν την ολοκλήρωση του 2024 είναι πιθανό να έχει γεννήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό