23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπακασέτας: Όταν έφυγα από την ΑΕΚ ήταν μια δύσκολη κατάσταση, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, την πορεία του στην Τουρκία και την εθνική ομάδα μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο διεθνής άσος για…

-την πολύ καλή του σεζόν στην Τουρκία: «Είναι μια πολύ καλή περίοδος. Όλα στην ομάδα πάνε τέλεια κι εγώ είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Έτσι φανταζόμουν την κατάσταση από την αρχή. Όλοι θέλαμε να διακριθούμε, έγιναν κάποιες πολύ καλές μεταγραφές για να πλαισιώσουν τους υπάρχοντες, αλλά ξέρουμε πως δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Τραμπζονσπόρ, ταιριάζουμε στη νοοτροπία με τους Τούρκους και έρχονται πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα κι έχουμε αρχίσει πολύ καλά».

-την Εθνική: «Κάναμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, κερδίσαμε τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ, εκτός κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και δυστυχώς δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Έχουν μείνει δύο ακόμη παιχνίδια, όπου θα προσπαθήσαμε να κάνουμε το απόλυτο και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας έχουν απομείνει. Όσες ελπίδες και να υπάρχουν, πλέον να παλέψουμε. Δεν σκεφτόμαστε την επόμενη διοργάνωση. Θα είναι μοναδικό να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση στο μέλλον και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

-την πορεία της Εθνικής: «Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Γεωργία στην Τούμπα και το Κόσοβο εκτός, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις. Στόχος ήταν να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν τα καταφέραμε, παρότι η βελτίωση της εικόνα μας ήταν εμφανής».

-το κλίμα στην Εθνική: «Είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το λέμε εμείς, το βλέπει ο κόσμος. Έχουμε παιδιά που τους αρέσει να είναι στην Εθνική και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όταν ερχόμαστε στην Εθνική δεν μετρά από ποια ομάδα προέρχεται».

-το επίπεδο του Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Το επίπεδό του είναι υψηλό. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες να αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες. Τα πάντα ξεκινούν από τις υποδομές. Αν δεν γίνεται σωστή δουλειά από μικρή ηλικία, δεν μπορείς από τη μια στιγμή στην άλλη να κάνεις θαύματα. Κι άλλες χώρες έχουν μικρό πληθυσμό, αλλά κάνουν σωστά βήματα. Οφείλουμε να το αλλάξουμε, οι παίκτες πρέπει να δουλεύονται από πολύ μικρή ηλικία με τους κατάλληλους ανθρώπους».

-τον Τζον Φαν’ τ Σχιπ: «Την έχω διατυπώσει πολλές φορές τη γνώμη μου για τον προπονητή, αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι ο αρμόδιος για να αποφασίσω. Εγώ κοιτάζω πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Η απόφαση ανήκει σε άλλους».

-τον ισχυρό ανταγωνισμό: «Σίγουρα είναι πιο δύσκολη η κατάσταση τώρα που είμαστε χαμηλοί στο ranking, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Αυτοί που οδήγησαν την Εθνική ψηλά στο ranking δεν την παρέλαβαν ψηλά, αλλά την πήγαν εκεί από πιο χαμηλά με την προσπάθειά τους».

-το αν έχει μετανιώσει για κάποια επιλογή στην καριέρα του: «Όχι, δεν έχω μετανιώσει. Κάθε επιλογή μού έδωσε κάτι να μάθω. Στην ΑΕΚ μεγάλωσα σαν παίκτης και άνθρωπος, ωρίμασα εκεί. Κάναμε πρωταθλητισμό, κερδίσαμε και το πρωτάθλημα. Όταν έφυγα από την ΑΕΚ ήταν μια δύσκολη κατάσταση, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα. Υπήρχαν πολλοί παίκτες στην ίδια θέση και κάποιος έπρεπε να φύγει. Αυτός ήμουν εγώ. Αποφάσισα να πάω στην Αλάνιασπορ, έκανα καλές εμφανίσεις και κέρδισα μια καλή μεταγραφή. Πάντα θέλω να πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω το επόμενο βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τραμπζονσπόρ και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από τις επιλογές που έκανα στην καριέρα μου».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό