24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαίνουμε στη νέα σεζόν με 10 σύνολα-έμπνευση για το γραφείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλό μήνα με έναν μικρό οδηγό για το φθινοπώρινό μας office style.

Καλό μήνα, καλή νέα σεζόν και καλή επιστροφή στην πραγματικότητα. Ξέρω ότι το back to reality είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να ακούσεις, ωστόσο είναι η αλήθεια που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Και δεν ξέρω για σένα αλλά ο Σεπτέμβριος ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Όταν γυρνάς ευδιάθετος και ξεκούραστος από τις διακοπές σου σε μια πόλη που είναι έτοιμη να ξεκινήσει και πάλι τους έντονους ρυθμούς της, είσαι και εσύ σε διάθεση για νέα ξεκινήματα και δημιουργία. Οπότε μην πάθεις τη γνωστή κατάθλιψη της επιστροφής και προσπάθησε να είσαι alert για όλα τα καινούργια που έρχονται.

Οι πρώτες 5 φθινοπωρινές τάσεις που έχουν τώρα την προσοχή μας

Οι περισσότεροι ειδικοί ψυχικής υγείας μας συμβουλεύουν να ξεκινάμε κάτι καινούργιο, που θα μας επαναφέρει ναι μεν στη ρουτίνα μας, αλλά με έναν αέρα ανανέωσης που θα μας θυμίζει κάτι από τις διακοπές μας. Και στον κόσμο της φθινοπωρινής μόδας αυτό βρίσκει την τέλεια εφαρμογή του. Γιατί μόλις γύρισες στην πόλη και την urban πλευρά της ζωής σου και δεν θέλεις φυσικά να συνεχίσεις να κυκλοφορείς με tank tops και σαγιονάρες. Επίσης, η επιστροφή στο γραφείο επιτάσσει να αφήσεις πίσω σου το ανάλαφρο mood των διακοπών και να ρίξεις ήδη από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου μία ματιά στα νέα trends της φθινοπωρινής σεζόν.

Εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το αγαπημένο σου styling trick -aka το mix and match. Αυτός ο συνδυασμός ετερόκλητων στοιχείων είναι που κάνει τα σύνολα του Σεπτέμβρη πιο ενδιαφέροντα από κάθε άλλη σεζόν και μας βάζει σε μία διάθεση να παίξουμε με τα ρούχα της καλοκαιρινής αλλά και της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας μας ταυτόχρονα. Εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα στα πρώτα street style looks του μήνα και σου παρουσιάζουμε 10 σύνολα που θα φορέσεις την πρώτη εβδομάδα στο γραφείο.

Τα basics του καλοκαιριού είναι και πάλι στο προσκήνιο και είμαστε έτοιμες να κάνουμε τα πιο δημιουργικά σύνολα που θα κάνουν την επιστροφή κάπως πιο όμορφη και stylish.

Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου

Street style inspo με τα 10 πρώτα σύνολα που θα βάλουμε στο γραφείο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό