15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Μπαίνει στο χειρουργείο και βγαίνει νοκ-άουτ μέχρι τον Οκτώβριο» λένε οι Άγγλοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικό πρόβλημα με τον Μάρκους Ράσφορντ φαίνεται πως υπάρχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν καν πλησιάσουμε προς την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph», ο Μάρκους Ράσφορντ αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, γεγονός που θα τον κρατήσει στα «πιτς» για τρεις μήνες. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεπεράσει ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο του.

Ο Ράσφορντ ταλαιπωρείται με το συγκεκριμένο πρόβλημα από τον περασμένο Νοέμβριο (δεν πρόκειται να χειροτερέψει, αλλά τον δυσκολεύει αρκετά, γεγονός που τον αναγκάζει κάθε τόσο να κάνει παυσίπονες ενέσεις) και έτσι ο ίδιος και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Click4more – Μάρκους Ράσφορντ: Αντιρατσιστική πορεία μπροστά από την τοιχογραφία του

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός επιθυμούσε να κάνει άμεσα την επέμβαση, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί στα τέλη Ιουλίου. Θα πρέπει να περάσουν στη συνέχεια έξι εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να προπονηθεί ξανά και φυσικά πρέπει να υπολογιστεί και το διάστημα που θα χρειαστεί για να φτάσει η φυσική του κατάσταση στο επιθυμητό επίπεδο.

Αν επαληθευθεί το συγκεκριμένο «σενάριο», ο Ράσφορντ θα χάσει τα οχτώ πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην Premier League, τα τρία πρώτα από τον όμιλο του Champions League και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνικής Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό