28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μπαίνει στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεύτερη ημέρα στο Roland Garros, με τον Στέφανος Τσιτσιπάς να μπαίνει στο κορτ.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Μάρτον Φούκσοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, το οποίο είναι ιδανικό για πρεμιέρα. Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα κι έχει ως σκοπό φέτος να φτάσει στον τελικό. Φυσικά, για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κερδίζει με άνεση παιχνίδια σαν το σημερινό.

Ο Φούσκοβιτς έχει περίπου δύο χρόνια που έχει πέσει από το υψηλό επίπεδο, ενώ είναι χαρακτηριστικό του το παιχνίδι ρίσκου που εφαρμόζει, πράγμα που στο χώμα είναι κάπως απίθανο να αποδώσει. Ειδικότερα απέναντι στον Τσιτσιπά που διαθέτει βαρύ φόρχαντ και στροφές, είναι πραγματικά απίθανο να έχει αποτέλεσμα. Εάν λοιπόν ο Τσιτσιπάς εμφανίσει το πρόσωπο που μας έχει δείξει τον τελευταίο 1,5 μήνα στο χώμα, τότε αναμένεται να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι και το καθαρό 3-0 πληρώνει στο 1.80.

Ο Ναδάλ είναι Ναδάλ

Η δημοφιλέστερη σημερινή αναμέτρηση στο Παρίσι είναι αυτή ανάμεσα σε Ζβέρεφ και Ναδάλ. Είναι πιθανό να αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι του Ναδάλ, σε ένα κορτ που έγραψε ιστορία και κατέκτησε 14 τίτλους, δημιουργώντας το απόλυτο ρεκόρ.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή ο Ζβέρεφ έχει τον ρόλο του μεγάλου φαβορί στο ζευγάρι. Παρόλα αυτά ο Ισπανός έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του, γεγονός που παραδέχθηκαν αρκετοί αντίπαλοι του τις τελευταίες ημέρες, επομένως θα μείνουμε μακριά από τη νίκη του Ζβέρεφ σήμερα.

Υπάρχει ενδιαφέρον στις γυναίκες

Το Roland Garros αποτελεί μια διοργάνωση ευκαιριών και ένα παιχνίδι τέτοιου τύπου είναι αυτό της Τόμοβα απέναντι στην Αλεξαντρόβα.

Η Ρωσίδα μετράει ρεκόρ 1-5 στο χώμα και δεν είναι σε καλή φόρμα, την ώρα που η Τόμοβα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έφτασε ως τα ημιτελικά στο Ραμπάτ. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να βάλει δύσκολα στην Αλεξάντροβα και με τις αποδόσεις να την προσφέρουν ως μεγάλο αουτσάιντερ, υπάρχει αξία ακόμη και στην κόντρα.

Στα προγνωστικά, θα ποντάρουμε το χάντικαπ των games της Τόμοβα και το +3.5 το βρίσκουμε στο 1.95 στις στοιχηματικές εταιρίες

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τόμοβα – Αλεξαντρόβα: 1 με +3.5 (απόδοση 1.95), 14:00
Φούκσοβιτς – Τσιτσιπάς: 0-3 σετ (απόδοση 1.80), 14:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό