20.9 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μπίλι Άιλις: «Εύχομαι να μην ήξερε κανείς τίποτα για την σεξουαλικότητά μου και την ερωτική μου ζωή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν πριν από έναν χρόνο όταν η 22χρονη Μπίλι Άιλις μίλησε στο Variety για την σεξουαλικότητά της και είχε παραδεχθεί ότι την έλκυαν σεξουαλικά γυναίκες. Τώρα, στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue παραδέχεται ότι μετανιώνει που ήταν τόσο «ανοιχτή» στο να μιλήσει γι’ αυτά τα θέματα και υπόσχεται κυρίως στον εαυτό της ότι δεν θα ξαναπεί τίποτα για την ερωτική της ζωή.

Η διάσημη τραγουδίστρια που έχει κερδίσει εννέα βραβεία Grammy, τονίζει πόσο ασυνήθιστο της φαίνεται το να ενδιαφέρεται κάποιος τόσο πολύ για την προσωπική της ζωή, σε σύγκριση με άλλα άτομα της ηλικίας της.

Η Μπίλι Άιλις που φωτογραφίζεται με κοστούμια και γραβάτες για το εξώφυλλο του περιοδικού, δηλώνει μεταξύ άλλων: «Ποτέ δεν ένιωσα τραγουδίστρια. Δεν το είχα ποτέ αυτό ως ταυτότητά μου. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής και η αλήθεια είναι ότι κυριολεκτικά η αγάπη της ζωής μου είναι το τραγούδι».

Το 2019, η Μπίλι Άιλις είχε μιλήσει για τις εξουθενωτικές κρίσεις πανικού πριν από την περιοδεία της «When We All Fall Sleep» και είχε εξηγήσει πώς η κατάθλιψη την είχε οδηγήσει σε αυτοτραυματισμό και σκέψεις αυτοκτονίας νωρίς στην εφηβεία της. «Ήμουν τόσο δυστυχισμένη. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα έφτανα στα 17» εξηγεί.

Και μεταξύ άλλων δηλώνει: «Έγινα διάσημη στα 13 μου και ξαφνικά έπρεπε να ζήσω μια πολύ περίεργη ζωή και δεν πήγα ποτέ σχολείο». Όπως παραδέχεται τώρα μαθαίνει πώς να φροντίζει και να συντηρεί καλύτερα τον εαυτό της: να γυμνάζεται τακτικά με τον προπονητή της, να διαβάζει βιβλία, να βλέπει τον θεραπευτή της, να μαγειρεύει το φαγητό της . «Η μαμά μου είναι καταπληκτική μαγείρισσα και νόμιζα ότι ήμουν κακή μαγείρισσα, αλλά τώρα οι κάποιοι μου λένε «Μπορείς να μαγειρέψεις!» εξηγεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό