14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπήκε ο Στάνκοβιτς, προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα Μουστακόπουλος και Κορνέζος

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
02.01.2022 | 14:05

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει καθιερωθεί στα γκολπόστ της ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα και οι Μουστακόπουλος, Κορνέζος.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη σημερινή (02/01) προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, παίζοντας μάλιστα και στο δίπλο, δείχνοντας στον Αργύρη Γιαννίκη ότι μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ο Αυστριακός κίπερ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και επέστρεψε στις προπονήσεις, λίγο πάνω από τρεις εβδομάδες, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Λιβάι Γκαρσία τον Σεπτέμβριο.

Από εκεί και πέρα, πλην των Λάτσι, Μιτάι και Κοσίδη, με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Μουστακόπουλος και Κορνέζος, όπως φυσικά και ο Χατζηεμαννουήλ. Ένας λόγος είναι για να αντιμετωπισθούν τα κενά λόγω κορονοϊού, αλλά και να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αύριο το πρωί (03/01), πλην της προπόνησης, η ομάδα θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό