15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπέσσυ Αργυράκη: «Λιώσαμε» από τα γέλια με τις ατάκες της- Άφωνη η Γερμανού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον σύζυγό της σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησαν για την γνωριμία τους, το δέσιμό τους και τον έρωτά τους, που κρατά μέχρι και σήμερα. 

Είναι μια από τις μεγάλες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και το κοινό την θαυμάζει ακόμα και σήμερα, αφού έχει χαράξει πολύ μεγάλη και σημαντική πορεία στον χώρο του θεάματος.

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Λευτέρης Νικόλιζας βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησαν για όλους και για όλα. Η κόρη τους, Εβελίνα Νικόλιζα, κάθισε μαζί τους και όλοι μαζί μίλησαν για την οικογένειά τους, την ιδιαίτερη αγάπη τους, αλλά και τις στιγμές που έχουν βιώσει μέχρι και σήμερα. Ο Λευτέρης Νικόλιζας μίλησε για τον πόθο του να γνωρίσει την Μπέσσυ Αργυράκη, όταν την έβλεπε στην τηλεόραση και την θαύμαζε πολύ, ενώ όταν επιτέλους συναντήθηκαν από κοντά, κατάλαβαν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Πλέον σημειώνουν 37 χρόνια κοινής συμβίωσης και έρωτα, καθώς έχουν μεγαλώσει δυο υπέροχα παιδια, με τα καλύτερα και σημαντικότερα εφόδια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Νικόλιζας: «Έβλεπα τη Μπέσσυ στην τηλεόραση και την είδα και έλεγα “τι ωραίο κοριτσάκι, τι καλά να το γνώριζα”. Ήμουν 39 και ψαχνόμουνα να κάνω οικογένεια. Έτυχε να τη γνωρίσω. Ένας φίλος μου τα είχε με μια συνάδελφό της και μου πρότεινε να γνωρίσω τη Μπέσσυ και έπιασα την ευκαιρία. Σιγά σιγά ανακαλύψαμε ότι ταιριάζαμε. Ρώτησα “καταγωγή από πού έχουμε;” Και όταν μου είπε Σμύρνη κατάλαβα ότι ένα πιάτο φαί θα το έχουμε! Τι άλλο θέλει ένας άντρας;»

Οι ατάκες της Μπέσσυ ήταν πραγματικά το κάτι άλλο και μας έκαναν να γελάσουμε, ενώ η Ναταλία Γερμανού είχε μείνει άφωνη πολλές φορές. «Ήταν Αλέν Ντελόν! Ρώτησα τη συνάδελφό μου αν τα δόντια του ήταν δικά του! Πήγα στο ιατρείο του και τον βρήκα και κόνταινε κουρτίνες και λέω τι νοικοκύρης είναι αυτός. Και οι ραφές Νικόλιζα όταν ξεγεννούσε τις γυναίκες μετά ήταν οι καλύτερες!»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Σημειώνεται ότι η εκπομπή προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη, δεδομένου ότι η Μπέσσυ Αργυράκη, όπως γνωστοποιήθηκε και πριν από λίγες ώρες, νοσεί από κορονοϊό.

Οι Έλληνες celebrities που απαλλάχθηκαν από τα περιττά κιλά τη χρονιά που πέρασε (Photos)

DWTS: Η συγκίνηση της Αργυράκη για τον γιο της: «Μου λείπει πολύ, μακάρι να γυρίσει»

Μπέσσυ Αργυράκη: Η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον Σταμάτη Κόκοτα (Video)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό