33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μπέζος: «Το κύρος ενός σκηνοθέτη αποδεικνύεται από αυτά που κρύβεις… Όχι με το να πετάς καρέκλες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε για τον ρόλο του σκηνοθέτη σε μία καλλιτεχνική δουλειά! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, αναφερόμενος στον ρόλο που παίζει ένας σκηνοθέτης σε μία δουλειά είπε: «Εμείς στην Ελλάδα θεωρούμε ότι ο σκηνοθέτης είναι προαγωγή. Είναι αστεία πράγματα αυτά, ο σκηνοθέτης είναι εφεύρημα των τελευταίων 130 χρόνων. Χωρίς τον ηθοποιό δεν υπάρχει τίποτα. Επομένως, είναι το πρωτοκύτταρο και ο “βασιλιάς” της δουλειάς μας».

Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!

Ο ίδιος συνέχισε τονίζοντας: «Υποχρέωση ενός σκηνοθέτη που βλέπει σοβαρά τη δουλειά του είναι να καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος θα βγει στη σκηνή και θα υπερασπίσει ακόμα και τη δική μου επιθυμία. Αν γίνει κοινό κτήμα με τον θίασο, θα έχουμε επιτυχία».

Και επεσήμανε στη συνέχεια: «Αυτό πρέπει να το κάνει ο σκηνοθέτης με έναν τρόπο. Εγώ έχω μία άποψη ότι όταν κάνουμε έναν θίασο είναι ο καλύτερος που υπάρχει στον πλανήτη. Πρέπει όλοι να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, θάρρος, να παίζουν με το βλέμμα στον ορίζοντα, όχι φοβισμένα. Κι ότι απευθυνόμαστε σε θεατές που φέρνουν το μεροκάματό τους για να μας δουν, έρχονται για να χαρούν».

Ο Γιάννης Μπέζος κατέληξε λέγοντας: «Αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ διευθύνοντας τους συναδέλφους μου. Το κύρος ενός σκηνοθέτη αποδεικνύεται από αυτά που κρύβεις όχι από αυτά που δείχνεις. Δεν αποδεικνύεις ούτε με το να βρίζεις, ούτε να πετάς καρέκλες, ούτε να υποβαθμίζεις ή να προσβάλλεις τους άλλους, αυτά είναι πασέ και δεν μας οδήγησαν μπροστά».

Δαδακαρίδης: «Ο Γιάννης Μπέζος με έμαθε να μη μιλάω και να γίνομαι πάλι μαθητής»

Γιάννης Μπέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ο Μπέζος σε κοιτά με δολοφονικό βλέμμα και σου λέει να μην το ξανακάνεις αυτό»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό