27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Μπάσκετ με αμαξίδιο: Τιμήθηκε ο Διαμαντής

Ειδήσεις Ελλάδα

31/10 – 21:44

Αυτές οι νίκες δίνουν πρωταθλήματα!

Theo78 – 03/11 – 13:48

—Συγχαρητήρια στους παίχτες και τον προπονητή. Μεγάλη νίκη η σημερινή σε ένα παιχνίδι που στράβωσε. Δε θέλω να πω πολλά αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχεται. Ζω στο εξωτερικο και κάποιες φορές όπως σήμερα τα λινκ είναι μπλοκαρισμένα οπότε ακουγα ράδιο και έβλεπα τη μετάδοση και τα σχόλια στο aek365. Είναι θλιβερό να διαβάζεις τα σχόλια κάποιων που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι/οπαδοί της ΑΕΚ. “Δεν είναι ΑΕΚ αυτό”, “Γιαννίκη ξύπνα”, “Το ματς το πήρε η ψυχή του Σιμόες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε”, “Μονότερμα μας παίζουν, ντροπή”. Μιλάμε για σιχαμένη κατάσταση. Μια ομάδα 20 ημερών κέρδισε σε 2 αγωνιστικές το παράρτημα των γαύρων του βορρά που είναι καλύτερη ομάδα απο τον μπαοκ, και το παράρτημα των γαύρων του νοτου που είναι η τρίρη-τέταρτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δυο ματς που οι υπάλληλοι σκυλιασαν και βαρούσαν στο ψαχνό και οι διαιτητες τους άφηναν. Δυο ομάδες στρωμένες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και είχαν μια και μόνο εντολή “ΚΟΨΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ”. Και υπάρχουν κάποιοι που κράζουν την ομάδα και τον προπονητή. Νυσάφι πια. Τους λυπάμαι για τη μίζερη ζωή τους αλλά δε θέλω να έχω καμία σχέση με αυτούς και δε θέλω να πιστεψω ότι αντιπροσωπεύουν πάνω από 1 στους 1000 συνοπαδούς. ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

04/11 – 15:52

Μαγκιά Μπακάκη: Ζήτησε να παίζει με την ΑΕΚ Β

Hliasaek21 – 09/11 – 08:05

—Α ρε Μιχάλη.Στην μαύρη σελίδα της ιστορίας μας εσυ ,ο Πέτρος ,ο Βασίλης ,ο Κολοβέτσιος ,ο ανέστης και κάποια αλλά παιδιά παράτησαν την πρώτη κατηγορία η κάποια ομάδα του εξωτερικού και ήρθα να παίξουν στην Β εθνική.Και όχι απλά ήρθα αλλά τότε μερικοί από εσάς ήσασταν και next big things για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Και προτιμήσατε να σπάσετε να πόδια σας στα χωράφια της αττικής και των πέριξ.Από εμένα θα έχεις ένα τεράστιο respect και εσυ και οι υπόλοιποι που ανέφερα γιατί όχι απλά ήρθατε αλλά διατελέσετε και το έργο σας με επιτυχία.Δενθα ξεχάσω ποτε τα δίπλα ματς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο που τους πατήσαμε παρότι ήμασταν Β και τα κοράκια έκανα ότι μπορούσαν για μα τους περάσουν.Τεροια υγεία σε ομάδα έχω να δω από εποχή σαντος και Φερέρ.
Πίστεψε με η διοίκηση είναι η μόνη υπεύθυνη για την κριτική που δέχεσαι. Ή μάλλον η απουσία της διοίκησης .Στην ΑΕΚ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ και οι πραγματικοί Αεκτζίδες δεν ξεχνούν και δεν εξαπατουνται.Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να είσαι καλά.

08/11 – 18:38

Νοκ άουτ από τα ματς της Ελβετίας ο Τσούμπερ

LibeRta – 09/11 – 18:54

—Ξεκουραστος για το ματσακι με τον γαυρο!! ρε αδερφια παντως μην φερνουμε την καταστροφη … η τσελσι διεκδικει πρωταθλημα εφερε Χ στην εδρα της με μπερνλι θα εχουμε και στραβες..!! παμε δυνατα συσπειρωμενοι για το ματς 21/11

31/10 – 21:44

Αυτές οι νίκες δίνουν πρωταθλήματα!

LoKoR21 – 04/11 – 07:54

—Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ για το σκηνικό που έγινε στην Θ15 στο πρώτο ημίχρονο. Είδα και κάποιος άλλος που το ανέφερε. Μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ σηκώθηκε ένα πάνω που από 10-15 οργανωμένους το κράτησαν εκεί για κάνα 5 λεπτό και μετά αποφάσισαν να το βάλουν στο πλαϊνό διαχωριστικό στο πλεξιγκλάς εμποδίζοντας το κόσμο να δει τον αγώνα. Όταν διαμαρτυρήθηκε ένα μέρος της κερκίδας σε μερικούς που ήταν δίπλα άρχισαν να τραμπουκίζουν κόσμο μέχρι που ήρθαν και οι υπόλοιποι 10 μαζι με τον αρχηγό του που ειπε ότι θα κάνουν ότι γουστάρουν και οι υπόλοιποι να σκάσουνε με μην ακουμπάμε και άλλες πολλές φασιστικές ηλιθιότητες του στυλ ότι μόνο εκείνοι είναι και κανείς άλλος. Όταν ο κόσμος άρχισε να αντιδρά γενικευμένα κάνανε αυτό που μόνο ξέρουν άρχισαν τις μπουνιές και κλωτσιές σε όποιον έβρισκαν μέχρι που έγινε ο κακός χαμός αφού έπεσε αρκετός κόσμος πάνω τους. Πει 10 λεπτά το λιγότερο και μέχρι το πέναλτι κατάφεραν να κάνουν την θύρα ρινγκ μέχρι που έσπασαν το πλεξιγκλάς και πήγαν και την έπεσαν και στον κόσμο της 13. Όλα αυτά έγιναν σε Θήρα με ΠΑΙΔΙΑ. Ήρθε η ώρα να κάνει κάτι η ΠΑΕ για διασφαλίσει την υγεία εμάς των υπολοίπων και να καταλάβουν ότι όλοι αυτοί οι κουμπωμένοι ότι δεν θα κάνουν ότι θέλουν. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει ας βάλει της κάμερες να δει τι έγινε και να υπάρξουν επιπτώσεις. Υπάρχει και κάποιο όριο. Αν και το 365 έχει την καλή διάθεση ας δει τι έγινε και ας βγει κάποιο άρθρο. Παρακαλώ πολύ να περάσει απλώς τα γεγονότα λέω

04/11 – 15:52

Μαγκιά Μπακάκη: Ζήτησε να παίζει με την ΑΕΚ Β

johan_cruijff_14 – 09/11 – 08:06

—δε καταλαβα ποτε γιατι πρεπει να τα σουρνεις σε ενα παικτη τον οποιο εχεις αγορασει τοσο φθηνα , ειχε μικρο συμβολαιο , προσφερε τα μεγιστα και μαλιστα σε σχεση με την χρηματιστιριακη του αξια ηταν λαχειο και δεν ηταν ποτε αδιαφορος !!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό