26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο: Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ασκούμενος βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση όταν εκτελούσε πιέσεις πάγκου. Ενώ έκανε προπόνηση, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μπάρα να πέσει στο λαιμό του.

Σε ένα τρομακτικό περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα, ένας άνδρας που εκτελούσε πιέσεις πάγκου σχεδόν πνίγηκε όταν μια μπάρα 104 κιλών έπεσε πάνω στο λαιμό του, αφήνοντάς τον να αγκομαχάει για αέρα.

Το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, δείχνει τον άνδρα να παλεύει να απελευθερωθεί καθώς η βαριά μπάρα πιέζει την τραχεία του, ενώ οι υπόλοιποι στο γυμναστήριο συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, αγνοώντας την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άνδρας.

Το ατύχημα συνέβη σε γυμναστήριο στην πόλη Ταογιουάν της Ταϊβάν, όταν ο άνδρας, εξαντλημένος στη μέση του σετ του, έχασε τον έλεγχο της μπάρας, η οποία έπεσε πάνω στο λαιμό του. Με το βάρος να τον πνίγει, ο απελπισμένος γυμναστής φαίνεται να κλωτσάει τα πόδια του, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να κάνει σήμα για βοήθεια και να ανακουφιστεί από την πίεση.

Όταν ένας άνδρας αντιλήφθηκε τι συμβαίνει έτρεξε να σηκώσει την μπάρα από το λαιμό του, καλώντας μανιωδώς σε βοήθεια. Μια άλλη γυναίκα έσπευσε να βοηθήσει και μαζί κατάφεραν να απελευθερώσουν τον άνδρα, ο οποίος μέχρι τότε ήταν επικίνδυνα κοντά στο να χάσει τις αισθήσεις του.

Αφού το προσωπικό του γυμναστηρίου έφτασε στο σημείο, κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ο ασκούμενος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό