Home Περιβάλλον Μπάκιγχαμ: Σε αναμμένα κάρβουνα για την επίσκεψη του Χάρι

Μπάκιγχαμ: Σε αναμμένα κάρβουνα για την επίσκεψη του Χάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη οργανώνει με πυρετώδεις ρυθμούς ο Πρίγκιπας Χάρι ο οποίος θα βρεθεί στο Λονδίνο από τις 8 Μαΐου προκειμένου να παρευρεθεί στην 10η επέτειο των Αγώνων Invictus των οποίων είναι ιδρυτής.

Ο εξορισμένος πρίγκιπας, που άφησε τα βασιλικά του καθήκοντα προκειμένου να ακολουθήσει μια κοινή ζωή στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης ειδικά με το εάν πρόκειται να συναντηθεί, ή όχι, με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα Daily Express, υπάρχει η πιθανότητα μιας σύντομης συνάντησης με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, στα πλαίσια του Buckingham Palace Garden Party την ίδια μέρα ωστόσο η βασίλισσα Καμίλα έχει θέσει τις κόκκινες γραμμές της και όπως όλα δείχνουν θα είναι απούσα.

«Ας πούμε απλώς ότι η βασίλισσα μπορεί να έχει κάποιες άλλες υποχρεώσεις», είπε μια βασιλική πηγή. «Αν και ο Βασιλιάς θα βρει χρόνο για το παιδί του έστω και για μια σύντομη συνάντηση, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα λόγω του πάρτι. Ακόμα κι αν ο Χάρι συναντηθεί με τον πατέρα του, το βέβαιο είναι ότι η Καμίλα θα απουσιάζει».

Κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Χάρι φέρεται να είχε μια γρήγορη συνάντηση 45 λεπτών με τον Βασιλιά στο Clarence House. Οι λεπτομέρειες αυτής της επίσκεψης παραμένουν κρυφές, συμπεριλαμβανομένου του αν ήταν παρούσα η βασίλισσα Καμίλα.

«Ο Χάρι έκανε το σωστό και επέστρεψε τον Φεβρουάριο», είπε η πηγή. «Αλλά ήταν μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής και μάλιστα έμοιαζε σαν να επιβλήθηκε από τον ίδιο. Φυσικά θα κακοφαινόταν σε όλους εάν ο βασιλιάς απέρριπτε μια οποιαδήποτε συνάντηση με τον γιο του».

Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια αναφέρουν ότι η συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του Βασιλιά, εάν συμβεί, θα είναι σύντομη λόγω του προγράμματος του Βασιλιά. «Εάν το επιτρέψει η υγεία του, ο βασιλιάς πρόκειται να παρευρεθεί στο πάρτι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 8 Μαΐου. Αν προγραμματιστεί μια συνάντηση με τον Χάρι, αυτή θα πρέπει να γίνει λίγο πριν ή μετά».

«Από την πλευρά του Μπάκιγχαμ δεν έχουν γίνει ενέργειες προκειμένου να κλειστεί κάποιο ραντεβού. Ωστόσο εάν ο Χάρι το επιθυμεί θα μπορούσε να στριμωχτεί στο πιεσμένο πρόγραμμα» καταλήγει η βασιλική πηγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version