35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Μουρίνιο: «Συμφώνησα με την Φενέρ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιο επίσημη… δεν γίνεται πια να είναι η συμφωνία του Ζοσέ Μουρίνιο να συνεργαστεί με την Φενέρμπαχτσε για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports, ανέφερε πως επιθυμεί να προπονήσει τον τουρκικό σύλλογο. Λίγη ώρα μετά, δημοσιεύτηκε πως την Κυριακή (02/06) θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη Παράλληλα, ο ίδιος λίγες μέρες πριν αυτές τις φήμες, τις «φούντωσε» με ανάρτησή του.

Dünyanın En Büyük Spor Kulübünün Büyük Taraftarı!

Planlarınız iptal olduysa yeni planı paylaşıyoruz. 😌🙃

2 Haziran Pazar saat 19.00’da stadımızda buluşuyoruz!💛💙 pic.twitter.com/jPOcSnzpZL

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) June 1, 2024

Η δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο:«Αποφάσισα πως θέλω να πάω στην Φενέρμπαχτσε αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα το deal. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι επίσημα. Το Champions League είναι σκληρό επειδή υπάρχουν τρεις προκριματικοί γύροι και στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε υπάρχουν οκτώ παίκτες που έχουν υποχρεώσεις στο Euro, συνεπώς θα λείψουν από τον πρώτο γύρο.

Ξέρετε ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις. Εάν πήγαινα να προπονήσω αυτόν τον σύλλογο, είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για να τον οδηγήσω στο Champions League». 

🗣️ “I decided I want to go…but it’s not done yet!”

José Mourinho discusses his potential move to Fenerbahçe 🇹🇷pic.twitter.com/eIHaSXtxlp

— Sky Sports News (@SkySportsNews) June 1, 2024

Παράλληλα, ο 61χρονος πολύπειρος τεχνικός ανέφερε πως μπορεί να πετάξει για Κωνσταντινούπολη ακόμη και… σήμερα, κάνοντας άλλη μία δήλωση με χιουμοριστικό, αλλά και μη χαρακτήρα. 

Το ποσό-μαμούθ που θα αμείβεται ο Μουρίνιο

Σύμφωνα με το τούρκικο «Sport Digitale», ο Πορτογάλος θα λάβει ένα μεγάλο χρηματικό αντίτιμο για την προσφορά του στην Φενέρμπαχτσε και πιο συγκεκριμένα ένα ποσό τις τάξεις των 47 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε μία διετία μαζί και με τους φόρους που υπάρχουν στην Τουρκία!

🗣️Yağız Sabuncuoğlu:Mourinho’nu Fenerbahçe’ye maliyeti vergilerle birlikte 47M€.😲

Galatasaray yüzünden en sonunda iflas edecekler.

pic.twitter.com/GtW5WzZyrt

— X-Aslan (@XAslangs) May 31, 2024

Μάλλον, με τέτοιο χρηματικό ποσό, ίσως όλοι μας να σκεφτόμασταν να γινόμασταν προπονητές στην Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο, έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως αυτά τα μεγάλα συμβόλαια στις ομάδες που προπονεί τα έχει μόνο εκείνος. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό