21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2022, Ουαλία – Αγγλία: Με Μπέιλ και Μουρ η επίθεση των δράκων, με Κέιν – Ράσφορντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Ρομπ Πέιτζ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Ουαλία και Αγγλία αντίστοιχα, για το μεταξύ τους ντέρμπι που θα κρίνει την πρόκρισή τους στη φάση των 16 του Μουντιάλ.

Το βράδυ της Τρίτης (29/11) υπάρχει στο ποδοσφαιρικό μενού του Μουντιάλ ένα καυτό βρετανικό ντέρμπι, μεταξύ της Ουαλίας και της Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να πάρουν αμφότερες το εισιτήριο για τους 16 του Μουντιάλ, μέσα από έναν δυνατό όμιλο (2ο) στον οποίο βρίσκονται επίσης το Ιράν και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Μία ώρα περίπου πριν από την σέντρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο εθνικών ομάδων, με τον προπονητή της Ουαλίας να επιλέγει τους Μπέιλ και Μουρ ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης των δράκων και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να προτιμάει τους Φόντεν και Ράσφορντ για να στηρίξει τον Χάρι Κέιν στην επιθετική γραμμή των τριών λιονταριών.

Η ενδεκάδα της Ουαλίας: Γουόρντ, Νέκο Γουίλιαμς, Ρόντον, Μέπαμ, Ντέιβις, Ράμσεϊ, Αμπάντου, Άλεν, Μπέιλ, Μουρ, Τζέιμς

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο, Χέντερσον, Ράις, Φόντεν, Μπέλιγχαμ, Ράσφορντ, Κέιν

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 – 12:00), The Show Must Go On (13:00 – 15:00), Game Night (22:45 – 00:15).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό