23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της καριέρας μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεϊμάρ έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το μήνυμα του για τον τραυματισμό του και χαρακτήρισε αυτή ως μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε με διάστρεμμα στον αστράγαλο από τη νίκη της Βραζιλίας επί της Σερβίας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και θα χάσει τα επόμενα ματς της Σελεσάο στη φάση των ομίλων κόντρα σε Ελβετία (28/11, 18:00) και Καμερούν (2/12, 21:00). Ο ηγέτης του συνόλου του Τίτε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για τα μηνύματα στήριξης και τόνισε πως αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του.

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ:

«Η περηφάνια και η αγάπη που νιώθω που φοράω αυτήν τη φανέλα δεν εξηγείται. Αν ο Θεός μου έδινε την ευκαιρία να επιλέξω μια χώρα που θα γεννηθώ, αυτή θα ήταν η Βραζιλία. Τίποτα στη ζωή μου δεν μου ήρθε εύκολα και έπρεπε πάντα να κυνηγάω τα όνειρα μου και τους στόχους μου. Ποτέ δεν εύχομαι το κακό σε κανέναν, αλλά βοηθούσα αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου. Και πάλι σε παγκόσμιο κύπελλο έχω έναν τραυματισμό και είναι κάτι που με πονάει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα. Είμαι παιδί του Θεού και η πίστη μου είναι ατελείωτη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό