23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ 2022: Η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε με μια θεαματική «φιέστα» στο Al Bayt Stadium του Αλ Κορ διάρκειας 45 λεπτών πριν τη σέντρα του εναρκτήριου ματς των διοργανωτών κόντρα στο Εκουαδόρ.

Από το Αλ Κορ ξεκινάει να γράφεται η (αγωνιστική) ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στις 16:40 άρχισε η τελετή έναρξης του πρώτου χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδόσφαιρου με ένα εντυπωσιακό εισαγωγικό βίντεο των διοργανωτών.

Το σόου άρχισε με χορεύτριες ντυμένες με τοπικές ενδυμασίες, οι οποίες χόρευαν με… αραβική υπόκρουση.

Η μεγάλη έκπληξη της τελετής ακούει στο όνομα Μόργκαν Φρίμαν με τον Αμερικανό σούπερ σταρ να μοιράζεται τη σκηνή με άτομο με ειδικές ανάγκες και να στέλνει μήνυμα σχετικά με την ενότητα που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Εν συνεχεία στήθηκε μια εντυπωσιακή παρέλαση από όλες τις μασκότ των Μουντιάλ, από το τον Γουίλι το «Λιοντάρι» του τουρνουά του 1966 μέχρι τη «Λαέμπ», η οποία θα είναι η φιγούρα της φετινής διοργάνωσης.

Ακολούθησε βίντεο με την πορεία της ομάδας του Κατάρ από τη μπάλα στην έρημο, μέχρι την ανάληψη της διοργάνωσης και την παρθενική τους παρουσίασε σε Μουντιάλ.

Τέλος η γιορτή κορυφώθηκε με ένα χορευτικό μπροστά από από το τεράστιο τρόπαιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό