31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μοντέλο του OnlyFans η 25χρονη που «κέρασε» μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εκστρατεία-έκπληξη του Νάιτζελ Φάρατζ για τις επερχόμενες βρετανικές βουλευτικές εκλογές ξεκίνησε… δύσκολα την Τρίτη (4/6), όταν δέχθηκε ένα ποτήρι με μιλκσέικ στο πρόσωπο.

Βίντεο, που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν εικόνες από το περιστατικό όπου διακρίνεται μια νεαρή γυναίκα να ρίχνει το ποτό στον Φάρατζ έξω από μια παμπ πριν φύγει τρέχοντας.

Η γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με τη Sun, είναι η Victoria, 25 ετών, η οποία φέρεται να διαχειρίζεται έναν λογαριασμό στο OnlyFans.

Η ίδια δήλωσε στο BBC μετά το περιστατικό ότι πέταξε το ποτό στον Φάρατζ επειδή «απλά είχε όρεξη». «Δεν αντιπροσωπεύει εμένα, δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από όσα πιστεύω, ούτε κανέναν από τους ανθρώπους εδώ γύρω», είπε η γυναίκα, που έδωσε μόνο το όνομά της ως Victoria, σύμφωνα με τους Times. «Δεν μας εκπροσωπεί, δεν είναι από εδώ».

Πριν από λίγες ημέρες, η 25χρονη είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή της στον Τζέρεμι Κόρμπιν στο Facebook και κάλεσε τους Βρετανούς να μποϊκοτάρουν το Ιωβηλαίο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πάντως, το περιστατικό δεν φάνηκε να χαλάει το κέφι του Φάρατζ, καθώς λίγο αργότερα βιντεοσκοπήθηκε να κρατάει ένα μιλκσέικ γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού, προσθέτοντας: «Το μιλκσέικ μου φέρνει όλο τον κόσμο στο συλλαλητήριο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό