14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μοναδικός Τεντόγλου και στους… δρόμους του Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πόλη του Πειραιά γιόρτασε σήμερα με ένα μοναδικό event, που έφερε τον στίβο ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία.

Το 1ο Piraeus Street Long Jump συγκέντρωσε έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ορισμένους από τους κορυφαίους άλτες του μήκους και ανάμεσα τους τον κορυφαίο όλων, τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Έλληνας άλτης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 8,24 μ. (0,5) και αποζημίωσε τους δεκάδες φίλους του στίβου που παρακολούθησαν τον αγώνα του.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 7,83 μ. ήταν άκυρος στο δεύτερο, πέτυχε 8,03 μ. στο τρίτο και μετά τα δύο άκυρα έκλεισε τον αγώνα του στα 8,24 μ., στην πιο δυνατή στιγμή του απογεύματος.

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του και φίλος του, ο Τόμπιας Μόντλερ, ήταν στην Ελλάδα και συμμετείχε στη γιορτή του Πειραιά αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και ολοκλήρωσε τον αγώνα στα 7,88 μέτρα, ενώ τρίτος ήταν ο Ανβάρ Ανβάροβ (Ουζμπεκιστάν) με 7,84 μέτρα.

«Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Έχω πάει δύο φορές σε αγώνες street στο εξωτερικό και μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτός ήταν ο καλύτερος με διαφορά», είπε ο Τεντόγλου.

«Επειδή δεν είναι κανονικό στάδιο όλοι οι αθλητές δυσκολευτήκαμε με τον τάπητα. Η αλήθεια είναι ότι σαν επίδοση κάπου εκεί το περίμενα. Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε στην αρχή της σεζόν».

Η αγωνιστική δράση για τον Τεντόγλου συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς από εδώ και στο εξής: «Τώρα έχω μπροστά μου μια σειρά αγώνων που συνεχίζονται με το Diamond League στο Παρίσι. Θα έχω καλούς αντιπάλους και στόχος είναι να κερδίζω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό