Home Αθλητικά Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs. Ένα αποτέλεσμα που ”βολεύει” τους ”πράσινους”, οι οποίοι διατήρησαν την διαφορά των δύο βαθμών που είχαν πριν το παιχνίδι από την ”Ένωση” και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημά του, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν είχε την καλή κυκλοφορία των προηγούμενων παιχνιδιών.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 29′ ο Χατζισαφί με υπέροχη λόμπα ”κρέμασε” τον Μπρινιόλι αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των ”πρασίνων”.

Ο Βέλεθ στο 40′ και στο 45᾽ έβαλε σωτήριες προβολές στις προσπάθειες των Κριχόβιακ και Λιβάι Γκαρσία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο δύο ακίνδυνα εκτός περιοχής σουτ με Μαουρίσιο και Αϊτόρ. Πάντως, ο διαιτητής Γιούγκ θα μπορούσε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βιγιαφάνιες στο φινάλε του σαρανταπενταλέπτου.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά το 60′ το παιχνίδι άνοιξε, είχε καλύτερο ρυθμό, περισσότερους χώρους, με τον Παναθηναϊκό να έχει μέχρι το 70′ κάποιες καλές στιγμές με Καρλίτος, Κώτσιρα, Χουάνκαρ και την κεφαλιά του Κουρμπέλη που έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Άμπαμπατ.

Από το 75᾽ και έπειτα η ΑΕΚ έδειχνε να πατά καλύτερα πάνω στο χορτάρι και να δημιουργεί πιο εύκολα καλές ευκαιρίες. Με κορυφαίο τον Λιβάι Γκαρσία έβαλε δύσκολα στην άμυνα του ”τριφυλλιού” αλλά δύο φορές ο Γκαρσία από καλή θέση εκτέλεσε πάνω στον Μπρινιόλι που μπλόκαρε την μπάλα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε σε ένα ντέρμπι με πολύ δυνατές μονομαχίες, πάθος κι ένταση αλλά χωρίς μεγάλη ποιότητα.

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version