22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μοιρασιά στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς γκολ και κατ΄ επέκταση χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Το 0-0, ωστόσο, δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια της συνάντησης, που περιλάμβανε χαμένες ευκαιρίες για τους δύο αντίπαλους, γκολ του ΟΦΗ στο φινάλε του αγώνα που ακυρώθηκε και αποβολή παίκτη του ΠΑΣ.

Στο 3΄ το πλασέ του Τοράλ πέρασε άουτ, στο 13΄ ο Παμλίδης αστόχησε από εξαιρετική θέση, στο 31΄ ο Τσιντώτας πρόλαβε τον επελαύνοντα Ντίκο και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό ξεκίνησε ο… κατακλυσμός, με την καταρρακτώδη βροχή να συνοδεύεται από δυνατό άνεμο.

Στο 65΄ μια κεφαλιά του Ντίκο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 82΄ ο Μανδάς χρειάστηκε να κάνει μεγάλη επέμβαση για να διαφυλάξει απαραβίαστη την εστία του στο πλασέ του Μπαλάν από το ύψος του πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις ο Παντελάκης άφησε τους Ηπειρώτες με δέκα ποδοσφαιριστές βλέποντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ευαγγέλου, ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ του Λουίς Φελίπε ακυρώθηκε με τη συνδρομή του VAR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό