19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μοιρασιά στη Λιβαδειά

Ειδήσεις Ελλάδα

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ισοπαλία διατήρησε αναλλοίωτο το βαθμολογικό περιβάλλον των δύο συγκροτημάτων: οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο +1 από τη Λαμία, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ και οι δύο αύξησαν κατά ένα βαθμό τη διαφορά από τον (ουραγό) Ιωνικό.

Το συγκρότημα της Φθιώτιδας συμπλήρωσε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη, αφού η μοναδική επιτυχία της στη Λίγκα μέχρι σήμερα είχε σημειωθεί εναντίον του Λεβαδειακού, εντός έδρας!

Οι «πράσινοι» απείλησαν στο 13΄ με σουτ του Τόρο που απέκρουσε ο Σαράνοφ, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 31΄ με ωραίο σουτ του Ρόμανιτς που έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Στογιάνοβιτς, ενώ στο 36΄ ο Σαράνοφ απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Βινίσιους.

Η Λαμία είχε μια καλή φάση στο 62΄, με την κεφαλιά του Τσιλούλη να περνάει άουτ αλλά ακόμη πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Λεβαδειακός, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, στο 66΄ ο Σαράνοφ χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού για να σώσει την εστία του σε δυνατό σουτ του Λούα Λούα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 76΄, με την κεφαλιά του Τζημόπουλου να φεύγει άουτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό