27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Μιτάι: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο ΑΕΚ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Με λόγια κιτρινόμαυρης καρδιάς, ο Μάριος Μιτάι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο aek365, μίλησε και για το εάν φαντάζεται τον εαυτό σου ξανά πίσω στην ΑΕΚ κάποια στιγμή. «Αν μου πουν ποτέ να γυρίσω στην Ελλάδα και ότι δε γίνεται να παίξω στην ΑΕΚ, ας μην παίξω και πουθενά. Το κόβω», σημειώνει!

Τον φαντάζεσαι τον εαυτό σου ξανά πίσω στην ΑΕΚ κάποια στιγμή;

Φυσικά! Δεν ξέρω αν θα είναι σε δύο, σε πέντε ή σε δέκα χρόνια αλλά σίγουρα φαντάζομαι  τον εαυτό μου στην ομάδα που με μεγάλωσε και σε αυτό το γήπεδο, είναι κάτι που θα ήθελα να συμβεί.

Ελλάδα για σένα σημαίνει ΑΕΚ;

Εντελώς! Κάποιος μπορεί να πει «καλά και πού ξέρει αυτός που θα τον βρει το μέλλον» αλλά όχι… Για μένα δεν υπάρχει περίπτωση, όσο παίζω στο εξωτερικό ΟΚ αλλά πραγματικά σου μιλάω δε γίνεται να φανταστώ τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα πέραν της ΑΕΚ. Είμαι παιδί από την Ακαδημία, παιδί του κλαμπ και αν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θέλω να παίξω μόνο στην ΑΕΚ. Ελλάδα… ΑΕΚ. Δηλαδή αν μου πουν ποτέ να γυρίσω στην Ελλάδα και ότι δε γίνεται να παίξω στην ΑΕΚ, ας μην παίξω και πουθενά. Το κόβω!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό