35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

«Μιλάει παντού εκτός από τη δική μας εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η εκπομπή που μου πρότεινε το κανάλι δεν έχει καμία σχέση με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου» είπε ο παρουσιαστής

Για το τηλεοπτικό του μέλλον τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για τον παρουσιαστή του talk show «The 2night Show» και του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Πριν από τη μετάδοση των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλάει παντού εκτός από τη δική μας εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δεν το έχω καημό, δεν με αφορά, αλλά θέλω να το επισημάνω απλώς, ότι μιλάει σε κάμερες άλλων καναλιών. Καλά κάνει ο άνθρωπος». Στη συνέχεια έπαιξαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Αν το κανάλι θεωρεί, ότι υπάρχει χώρος να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας δέκα εκπομπές, ας τις κάνει. Δεν έχω τέτοια θέματα σύγκρισης. Σύγκριση σε τι; Ποιος είναι ο καλύτερος; Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Αν κάνει κάποιος μια εκπομπή απέναντι σε τρεις εκπομπές, λογικά θα πηγαίνει καλύτερα αυτός που κάνει μία εκπομπή. Αν αρχίσω τώρα να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες, θα τρελαθούμε».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας: «Δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Δεν έχω παρακαλέσει ποτέ για δουλειά. Ποτέ δεν έχω χτυπήσει πόρτα σταθμού. Από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και η υπογραφή θα έχει να κάνει με τη συνέχιση της τρίωρης πρωινής εκπομπής αφενός και αφετέρου με ένα πρότζεκτ που μου πρότεινε κανάλι και κάποια στιγμή αν υλοποιηθεί -δεν είναι και σίγουρο- θεωρεί το κανάλι ότι θα πάει καλά».

«Να ενημερώσω τον Γρηγόρη, ότι η εκπομπή που μου προτάθηκε από το κανάλι, δεν έχει καμία σχέση με τα late night που πολύ επιτυχημένα παρουσιάζει ο ίδιος. Η εκπομπή που μου πρότεινε το κανάλι, δεν έχει καμία σχέση με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό