35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Μιλάει με δύο στόπερ ‘πρώτης γραμμής’ κι έχει ως back-up τον Φαμπιάνο του Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
28.06.2023 | 23:40

Σε ανοικτή γραμμή ο Γιάννης Παπαδημητρίου για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού “πρώτης γραμμής”. “Τσάκισε” πριν από λίγες ημέρες μία άλλη περίπτωση στόπερ, παραμένει στη λίστα και ο Φαμπιάνο του Άρη ως εναλλακτική επιλογή.

Για κάθε ομάδα η αναζήτηση και πολύ περισσότερο η απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών Ιούνιο μήνα είναι διπλά και τριπλά δύσκολη, απ’ την στιγμή που η μεταγραφική αγορά αρχίζει να “ανοίγει” μετά τα μέσα Ιουλίου.

Αποστολή στην Αυστρία: Κώστας Γουλής

Ως εκ τούτου, θα υπάρξουν και “δοκάρια”, σαν αυτό που είχε πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός όταν βρέθηκε μία… ανάσα απ’ τη μεταγραφή ενός πραγματικά πολύ καλού κεντρικού αμυντικού, όμως η απόκτησή του “τσάκισε” την τελευταία στιγμή, διότι ο “υποψήφιος” αποφάσισε να περιμένει για λίγο ακόμη την αγορά, εκτιμώντας πως θα έχει προτάσεις κι από πρωταθλήματα ανώτερα του ελληνικού.

Ο Παναθηναϊκός όμως, αρχίζει να μην έχει πλέον… πολυτέλειες στο θέμα του χρόνου και το ζητούμενο είναι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχουν οι επόμενες επιλογές. Και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν…

Σε συζητήσεις με δύο στόπερ ο Παπαδημητρίου

Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, ο Γιάννης Παπαδημητρίου που έχει παραμείνει στην Αθήνα για να συντονίσει τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, είναι πλέον σε συζητήσεις με δύο βασικούς στόχους στόπερ “πρώτης γραμμής”.

Περιπτώσεις πολύ καλών αμυντικών, με βιογραφικό, παραστάσεις και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχουν ξεχωρίσει εδώ και λίγες ημέρες στο “τριφύλλι” και θέλουν να μέσα στο επόμενο διήμερο να έχουν κλείσει (τουλάχιστον) τον έναν εκ των δύο.

Περισσότερες λεπτομέρειες κι… ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα (οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για περιπτώσεις που δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας), ωστόσο πρόκειται για στόπερ που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ηλικιακά είναι 29 με 30 ετών κι έχουν ξεχωρίσει εδώ και λίγες μέρες στην κούρσα για τον έναν απ’ τους δύο στόπερ που θέλουν να αποκτήσουν οι “πράσινοι”.

Και δη τον παίκτη που θα αποκτηθεί ως εν δυνάμει βασική επιλογή για να διεκδικήσει τη φανέλα του βασικού από τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Εναλλακτική επιλογή ο Φαμπιάνο

Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός πως στο “κάδρο” και στη λίστα του Παναθηναϊκού παραμένει ως εναλλακτική επιλογή και το όνομα του Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη, για τον οποίο πληροφορίες απ’ τον μανατζερικό κύκλο της Θεσσαλονίκης επέμεναν την Τετάρτη (28/6) πως παραμένει ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας.

Εντούτοις, η δική του περίπτωση θα “ενεργοποιηθεί” και θα απασχολήσει πολύ πιο έντονα τους “πράσινους”, μόνο αν δεν ευδοκιμήσει κάποια απ’ τις άλλες δύο επιλογές, που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε πρώτο πλάνο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό