20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μικρό προβάδισμα Rovanpera με το Toyota Yaris WRC

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκληρό αποδεικνύεται και το 55ο Ράλλυ Ακρόπολις, μιας και από την αρχή της δεύτερης μέρας του εθνικού μας αγώνα ή του Ράλι των Θεών αν προτιμάτε, πολλά πληρώματα αντιμετώπισαν προβλήματα και αρκετά εγκατέλειψαν.

Μεταξύ των πρώτων οι Elfyn Evans-Scott Martin (Toyota Yaris WRC) και Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupe WRC) με το πλήρωμα του Hyundai να βρίσκεται εκτός δεκάδας. Στους δεύτερους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος (Hyundai i20 N Rally2) που εγκατέλειψαν στην 3η ειδική διαδρομή του αγώνα (Λουτράκι).

Έτσι μετά από 5 σκληρές ειδικές διαδρομές με συνολικό μήκος σχεδόν 90 χιλιομέτρων προηγούνται οι Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC), μόλις 3,7 δευτερόλεπτα από τους δεύτερους Ott Tanak-Martin Jarveoja (Hyundai i20 Coupe WRC), που με τη σειρά τους είναι μόλις 0,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τους Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC).
Πρώτοι Έλληνες οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου (Skoda Fabia Rally2 evo) που βρίσκονται στην 20η θέση της γενικής κατάταξης.

Η τρίτη μέρα του 55ου Ράλι Ακρόπολις θα ξεκινήσει με την είσοδο του πρώτου αυτοκινήτου στις 8:32 στην ειδική «Παύλιανη 1», ενώ θα ολοκληρωθεί με την  Ελευθεροχώρι 2». Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται στο Service Park της Λαμίας λίγο μετά τις 19.00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό