12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Μικρός έκανα απεργία πείνας τρεις μέρες γιατί δεν ήρθε η Μαρινέλλα στο σπίτι»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο και ήμουν στα χαμένα, η Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ»

Στην μεγάλη αδυναμία που τρέφει στην κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Τάκης Ζαχαράτος, αποκαλύπτοντας την… απεργία πείνας που έκανε σε νεαρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν 5 χρονών, άκουσα την φωνή της στο ραδιόφωνο. Είπα “ποια είναι η κυρία που τραγουδάει” και μου είπαν πως ήταν η Μαρινέλλα. “Αν δεν έρθει τώρα εδώ στο σπίτι, δεν τρώω” λέω. Με κοιτάζαν η γιαγιά και η μαμά, “δεν είναι καλά το παιδάκι” έλεγαν. Αργότερα ρώτησα “που είναι η Μαρινέλλα”, μου είπαν πως “δεν είναι εδώ” και τους απάντησα “δεν τρώω”. Έκανα απεργία πείνας και δεν έφαγα για τρεις μέρες. Η μαμά και η γιαγιά νόμιζαν, πως κάτι έχει το παιδάκι και μου έγραφαν ψεύτικα γράμματα, πως ήταν στην Αυστραλία, γιατί είχαμε κάτι ξαδέλφια του μπαμπά εκεί και τους ήρθε αυτό».

«Έρωτας, γράμματα, γράμματα… Περνάνε τα χρόνια, στο σπίτι φυσικά ακούγαμε Μαρινέλλα και θυμάμαι τον εαυτό μου στην τραπεζαρία, να έχω ξηλώσει από τον πολυέλαιο τα κρυσταλλάκια και τα έκανα σκουλαρίκια, καθόμουν και έλεγα το “Τολμώ” και τέτοια. Δεν είχα δει ποτέ την εικόνα της, μόνο την φωνή. Ξεκίνησα από πολύ μικρός να την μιμούμαι και κάποια στιγμή ξεκινάω δουλειά σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και ένα βράδυ μου λένε “ξέρεις, σήμερα θα έρθει η Μαρινέλλα”. Εγώ νιώθω, όχι άνετα.Κάποια στιγμή λοιπόν, έχουμε απευθείας σύνδεση και κοιταζόμαστε με τα μάτια. Τελειώνει η παράσταση και με αγκαλιάζει και αρχίζει να μου δίνει συμβουλές. Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο και ήμουν στα χαμένα, η Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ. Μου έδειξε τον δρόμο τον σωστό. Εκεί κατάλαβα ποιος είμαι, τι θέλω και που ανήκω».

«Στα σταυροδρόμια τα μεγάλα η Μαρινέλλα είναι πάντα εκεί. Τραγουδάω πάντα Μαρινέλλα στις παραστάσεις μου» είπε κλείνοντας για την σπουδαία ερμηνεύτρια ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό