22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Μικρή μαθήτρια αγχώθηκε για τη Φυσική: Viral η ατάκα της στην κάμερα – «Δεν τη θέλω, μακριά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο με μια μαθήτρια δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω που μίλησε για το άγχος της για τη Φυσική. Μιλώντας στην κάμερα του Action 24 που βρέθηκε έξω από το σχολείο της, η Ελισάβετ, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, εξήγησε ότι έχει αγωνία.

«Έχω αγωνία και αγχώνομαι λιγάκι. Τώρα θα πάω Πέμπτη και θα μάθω Φυσική. Μου έχουν πει τα χειρότερα για τη Φυσική. Δεν θέλω καθόλου Φυσική, μακριά», ανέφερε στην κάμερα. Ερωτηθείσα για το αγαπημένο της μάθημα, το κοριτσάκι απάντησε ότι είναι τα εικαστικά. Είπε επίσης ότι θα ήθελε οι καλοκαιρινές διακοπές να κρατούσαν για πάντα.

Ένας άλλος μαθητής, ο Γιώργος είπε πως είναι χαρούμενος αφού θα πάει Έκτη Δημοτικού και μετά στο Γυμνάσιο. «Δεν έχω αγωνία γιατί άκουσα πως η Έκτη είναι επανάληψη όλων των τάξεων», ανέφερε και είπε πως δεν ήθελε άλλες διακοπές αφού «είμαι μια χαρά».

Ο Θοδωρής που θα πάει Πέμπτη είπε πως ανυπομονεί και «φέτος θα έχουμε καινούριο δάσκαλο και έχω αγωνία ποιον θα έχω». Η Μελίνα με τη σειρά της, που θα πάει Πέμπτη, νιώθει «τέλεια» και δηλώνει πως δεν έχει «καθόλου άγχος» για την επόμενη τάξη.viral”>https:=”” www.iefimerida.gr=”” ella…<=”” a=””>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό