27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μικρής έκτασης προβλήματα στην Πάτρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλάζει «πρόσωπο» ο καιρός με τα πρώτα δείγματα έντονων βροχοπτώσεων να σημειώνονται στην Πάτρα.

Ειδικότερα, η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα μικρής έκτασης προβλήματα στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Έπεσαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», στο ύψος του Ελαιώνα, λόγω της βροχόπτωσης, έπεσαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά.

Αμέσως μετά, συνεργεία ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού και η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται προσωρινά μόνο από την δεξιά λωρίδα.

Οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται και περίπου στις 7:00 μμ, σύμφωνα πάντα με την «Ολυμπία Οδό», θα έχει δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα.

Προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου

Επίσης, εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης προκλήθηκαν προβλήματα και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Ελαιώνα, ενώ μικρής έκτασης κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή Βιλιβινιώτικα.

Τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας και του δήμου Αιγιαλείας βρίσκονται στις παραπάνω περιοχές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Πρόγνωση για την Τετάρτη

Αρχικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές εκτός από τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες, όπου θα υπάρχουν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από νωρίς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και σε όλα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά τους 34 με 36 βαθμούς, και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θράκη και την ανατολική και κεντρική Μακεδονία πιθανόν να είναι έντονα. Βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση σχεδόν σε όλη τη χώρα και θα κυμαίνεται σχεδόν στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 33 με 35 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και βελτίωση το βραδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός όμως τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ανατολικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από αργά το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι απόγευμα οπότε είναι πιθανό στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο αρχικά 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό